Elif: Η Ελίφ χτυπάει στο κεφάλι της ενώ κάνει δουλειές
Media

Elif: Η Ελίφ χτυπάει στο κεφάλι της ενώ κάνει δουλειές

Tι θα δούμε σήμερα στη σειρά,Elif

Η Τουλάι καλεί τον Βεϊσέλ αλλά δεν της απαντάει. Δεν ξέρει τι να της πει γιατί αισθάνεται πως δεν μπόρεσε να προστατέψει τη Μελέκ. Η Ελίφ χτυπάει στο κεφάλι της ενώ κάνει δουλειές. Η Μελέκ ανοίγει τα μάτια της και ο Ταρίκ τη σημαδεύει με το όπλο.

Η Μελέκ ικετεύει να της χαρίσει τη ζωή της ενώ προσπαθεί να λύσει τα χέρια της. Όταν το καταφέρνει προσπαθεί να το σκάσει αλλά ο Ταρίκ την πιάνει. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στον Ταρίκ να τη βοηθήσει γιατί αν πει στη Ματσιντέ για την κατάσταση της Ελίφ θα βρει τον μπελά της.

Ο Ταρίκ της δίνει οδηγίες και η Μελέκ κερδίζει χρόνο. Ο Ταρίκ της λέει πως είναι τυχερή γιατί πρέπει να φύγει αλλά την απειλεί πως όταν επιστρέψει θα τη στείλει εκεί που είναι και ο Γιουσούφ.

Η Μελέκ καταλαβαίνει πως αυτός ευθύνεται για τον θάνατο του Γιουσούφ. Η Τουλάι ανησυχεί για τον Βεϊσέλ. Ο Σαφάκ είναι στο σπίτι της Ζουλιντέ και θα παραμείνει μέχρι να έρθει ο Βεϊσέλ. Η Ζουλιντέ χαίρεται αλλά ξέρει πως ο Σαφάκ έχει κάνει πολλά για εκείνους και του ζητάει να πάει σπίτι του να ξεκουραστεί. Ο Σαφάκ όμως αρνείται και της λέει πως θα περιμένει έξω με τους αστυνομικούς.

Ο Βεϊσέλ μιλάει με τον φίλο του που δουλεύει στο αστυνομικό τμήμα και εκείνος του λέει πως το αυτοκίνητο που ψάχνει εντοπίστηκε κάπου έξω από την πόλη. Ζητάει από τον Βεϊσέλ να κάνει υπομονή και σε λίγες ώρες θα έχει να το δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η Μελέκ προσπαθεί να λυθεί αλλά δεν τα καταφέρνει ενώ έξω από το σπίτι είναι οι άντρες του Ταρίκ. Η Ελίφ συνέρχεται όταν φτάνει ο Ταρίκ και δεν χρειάζεται να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Το επόμενο πρωί ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και η Ζουλιντέ συγκινείται από το ενδιαφέρον του. Ο Βεϊσέλ λαμβάνει πληροφορίες από τον φίλο του για το που βρίσκεται το αυτοκίνητο που ψάχνει. Ο Βεϊσέλ κατευθύνεται εκεί για να σώσει τη Μελέκ. Και ο Ταρίκ κατευθύνεται στο ίδιο μέρος…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved