Είναι επίσημο! Η Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN!
Media

Είναι επίσημο! Η Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN!

Και επίσημα η Μπέτυ Μαγγίρα στο Open! 

H επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει: "Το OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται. Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ."!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife 10:00 με 13:00 που βλέπαμε το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, «κλείδωσε» η… Μπέττυ Μαγγίρα.

Και η Ελένη Τσολάκη η οποία αυτή την περίοδο παρουσιάζει το Καλοκαίρι #Not, συμφώνησε με τον σταθμό και θα κάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Κατερίνα Καινούργιου θα αναλάβει τη ζώνη 10:00 με 13:00 στον Alpha και θα παίρνει σκυτάλη από την πετυχημένη εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day»!

Η δε Σίσσυ Χρηστίδου όλα δείχνουν πως θα είναι στο… Mega και θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved