Βασάλος: Θα είναι με τη Χρηστίδου; O ίδιος δηλώνει: «Θα πέσω στα γόνατα και θα παρακαλέσω τη Σίσσυ»
Media

Βασάλος: Θα είναι με τη Χρηστίδου; O ίδιος δηλώνει: «Θα πέσω στα γόνατα και θα παρακαλέσω τη Σίσσυ»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αυτόν τον καιρό διανύει περίοδο διακοπών αλλά στο μεταξύ βρίσκεται και σε προχωρημένες συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον. 

Μετά από όσα ακούστηκαν περί δυσκολίας στη συνεργασία τους επειδή δήθεν τον τελευταίο καιρό ο Βασάλος ένιωθε παραγκωνισμένος και "ριγμένος" σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στο Open "Έλα Χαμογέλα" που ολοκλήρωσε τον κύκλο της στο τέλος της σεζόν, είναι απορίας άξιον αν ο γνωστός παρουσιαστής και personal trainer θα ήταν στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου ή όχι τώρα που εκείνη ανήκει πλέον στο δυναμικό του Mega.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ξεκαθαρίζει τρόπον τινά το θολό τοπίο και αποκαλύπτει τον βαθύτερο πόθο του.

Διαβάστε τι είπε:

Του χρόνου θα είσαι ξανά με τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Ναι, είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις και πολύ σύντομα θα μπορώ να σας πω περισσότερα.

Την επόμενη σεζόν ακούγεται έντονα ότι θα γίνει το All Star Survivor. Σκέφτηκες να μη δεσμευτείς με μια εκπομπή φέτος, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να λάβεις μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Από όσο γνωρίζω ο προγραμματισμός για το Survivor γίνεται συνήθως τον Δεκέμβριο. Ποτέ δεν γίνονται διαπραγματεύσεις νωρίτερα. Το Survivor είναι ένα πρότζεκτ που πάντα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει ακόμα. Θα έπρεπε ή να ρισκάρω κινδυνεύοντας να μείνω εκτός ή να αποδεχτώ την πρόταση που μου έγινε, που έτσι κι αλλιώς με ενδιαφέρει πολύ γιατί είμαι με ανθρώπους που γνωρίζω και ξέρω ότι θα περάσω καλά.

Τώρα αν όντως γίνει το All Star Survivor, θα πέσω στα γόνατα και θα παρακαλέσω τη Σίσσυ να με αφήσει να πάω γιατί ξέρει πόσο πολύ μου αρέσει.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved