Game Of Chefs αποκλειστικό: Η παρουσιάστρια Οικονομάκου και η ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα
Media

Game Of Chefs αποκλειστικό: Η παρουσιάστρια Οικονομάκου και η ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα

Game Of Chefs: Ο ΑΝΤ1 αναμένεται να βγάλει στον «αέρα» ένα νέο μαγειρικό ριάλιτι το οποίο έχει σκοπό να μπει αμέσως στον ανταγωνισμό και να τα σαρώσει όλα.

Ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς θα είναι οι τρεις σεφ που θα ηγηθούν αντίστοιχων ομάδων με σκοπό να οδηγήσει ο καθένας τη δική του στην κορυφή.
Μάλιστα, ενώ οι αιτήσεις για το πρότζεκτ είχαν φτάσει σε έναν ικανοποιητικό αριθμό, από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους σχεδόν δεκαπλασιάστηκαν.


Πλήθος μαγείρων από κάθε γωνιά της Ελλάδας που αγαπά μαγειρική και σέβεται τις πρώτες ύλες, συμπλήρωσαν την αίτησή τους για μια θέση στο παιχνίδι των... σεφ!

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την παρουσίαση του project να αναλαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μετά το τέλος της σειράς «Έλα στη θέση μου» θα μπει δυναμικά και στον χώρο της παρουσίασης.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, τα γυρίσματα του Game Of Chefs αναμένεται να ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου και ήδη όλοι βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες καθώς ο σταθμός θέλει να είναι όλα στην εντέλεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved