Αποκλειστικό: Αλλαγές στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» ! Η επιστροφή κορυφαίου σεφ στην τηλεόραση!
Media

Αποκλειστικό: Αλλαγές στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» ! Η επιστροφή κορυφαίου σεφ στην τηλεόραση!

Μία από τις πιο αγαπητές εκπομπές μαγειρικής της κρατικής τηλεόρασης, αλλάζει χέρια στην παρουσίαση αφού πλέον δεν θα παρακολουθούμε τον κορυφαίο σεφ Μανώλη Παπουτσάκη στο τιμόνι της εκπομπής ΠΟΠ Μαγειρική

Η εκπομπή μαγειρικής που προβάλλεται κάθε μεσημέρι Σαββάτου και Κυριακής και μας ενημερώσει για τα εκλεκτά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα πλέον θα έχει άλλον κορυφαίο σεφ στην παρουσίαση και εκτέλεση συνταγών. Δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Λαγό που είχαμε καιρό να δούμε στη μικρή οθόνη.

Ο Ανδρέας Λαγός αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ 2 έβαλαν σε ισχύ ξανά την παλιά γνωστή "συνταγή" που θέλει τη συγκεκριμένη εκπομπή να εναλλάσσει τους σεφ που την παρουσιάζουν. Όταν πρωτοξεκίνησε, την εκπομπή παρουσίαζε ο Νικόλας Σακελλαρίου, πέρυσι και για όλη τη σεζόν την παρουσίαζε ο Μανώλης Παπουτσάκης και από τη νέα σεζόν τη θέση του θα πάρει ο Ανδρέας Λαγός.



Η συγκεκριμένη τηλεοπτική παρέα θα συνεχίσει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να φιλοξενεί δημοφιλείς καλλιτέχνες και αξιόλογες προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος, που θα μπαίνουν στην κουζίνα μαζί του και θα μας συστήνουν τα μοναδικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και όχι μόνο!

Οι τηλεθεατές θα γνωρίζουν τα εξαιρετικά πιστοποιημένα προϊόντα από διάφορα μέρη της χώρας μας ή της Κύπρου και έτσι το ταξίδι της γεύσης θα γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό!


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved