Ο Γιατρός: Ο Αλί πανικοβάλλεται και προσπαθούν να τον βοηθήσουν - Δείτε πλάνα από το νέο επεισόδιο
Media

Ο Γιατρός: Ο Αλί πανικοβάλλεται και προσπαθούν να τον βοηθήσουν - Δείτε πλάνα από το νέο επεισόδιο

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Τι θα δούμε σήμερα, 2 Αυγούστου;

Στο σημερινό επεισόδιο (2/8), προκειμένου να διαπιστώσει αν ο Αλί είναι όντως ο καλύτερος από τους ειδικευόμενους, ο Τάνζου του αναθέτει το πρώτο του «σόλο» περιστατικό.

Εν τω μεταξύ, η φήμη ότι πρόκειται να γίνουν απολύσεις έχει ήδη εξαπλωθεί στο Νοσοκομείο, και όλοι οι ειδικευόμενοι και οι νοσηλευτές είναι αναστατωμένοι. Το άγχος του Αλί για τη δύσκολη αποστολή που θα πρέπει να φέρει σε πέρας επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο, όταν ένα θορυβώδες πάρτι κάτω από το σπίτι του δεν τον αφήνει να μελετήσει για την επέμβαση που θα πρέπει να κάνει το επόμενο πρωί.

Η Έζο παρεμβαίνει για να βοηθήσει την κατάσταση, αλλά οι χοντροκομμένοι τρόποι της για ακόμα μια φορά κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Την ημέρα της επέμβασης ο Αλί είναι ένα ράκος, αλλά ευτυχώς μπορεί πάντα να υπολογίζει στην υποστήριξη των φίλων του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Δρ. Φέρμαν με τη Νάζλι και τον Αλί πηγαίνουν να μιλήσουν σε ένα ιατρικό συνέδριο στο Λονδίνο. Μόλις το προηγούμενο βράδυ, η Νάζλι βρήκε στο σπίτι του Αλί τη γειτόνισσά του την Έζο, και κάτι μέσα της έσπασε για πάντα. Η αμηχανία ανάμεσά τους είναι ήδη αισθητή, όταν ξαφνικά η Έζο παρουσιάζεται και πάλι μπροστά τους, στην ίδια πτήση προς Λονδίνο… Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ένας μετά τον άλλον οι επιβάτες της πτήσης αρχίζουν να εμφανίζουν περίεργα συμπτώματα. Φαίνεται πως κάτι μολυσματικό εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα στο αεροπλάνο και κανείς δεν είναι ασφαλής. Η κυβερνήτης δεν μπορεί να κάνει αναγκαστική προσγείωση λόγω καιρικών συνθηκών, κι έτσι ο Φέρμαν, η Νάζλι και ο Αλί θα πρέπει να φροντίσουν ασθενείς και τραυματίες με ό,τι μέσα διαθέτουν, και στα 10.000 μέτρα πάνω από το έδαφος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved