Ο Γιατρός: Αδικημένος και στοχοποιημένος ο Αλί
Media

Ο Γιατρός: Αδικημένος και στοχοποιημένος ο Αλί

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (5/8), ο Αλί νιώθει πολύ σοβαρά αδικημένος από τη συμπεριφορά του Φέρμαν και την εύνοια που θεωρεί πως δείχνει στη Νάζλι αντί για αυτόν.

Όμως, προσπαθώντας να διεκδικήσει ό,τι πιστεύει πως δικαιούται, τραβά πολύ το σκοινί και προκαλεί την οργή του Φέρμαν. Εν τω μεταξύ, η Έζο παραδίδει τα όπλα στη γυναίκα που φοβάται περισσότερο στη ζωή της, τη μητέρα της, ζητώντας της για αντάλλαγμα να βοηθήσει οικονομικά το Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ.
Ο Αλί δεν μπορεί να αφήσει μόνη της την Έζο σε μια τόσο δύσκολη στιγμή: παρατάει την εφημερία του και τρέχει να της συμπαρασταθεί. Κι ενώ η Νάζλι αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα της επικεφαλής των ειδικευόμενων, ο Αλί βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο, εξαιτίας της απόφασής του να απουσιάσει εν ώρα εργασίας. Η απόσταση μεταξύ τους μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Στο προηγούμενο είδαμε...

Η Μπελίζ ανακοινώνει και επίσημα στους τέσσερις ειδικευόμενους χειρουργούς ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης του Νοσοκομείου δυστυχώς θα πρέπει να γίνουν περικοπές στο προσωπικό. Από τους τέσσερίς τους θα παραμείνει μόνο ένας, εκείνος που θα αποδείξει καλύτερα την αξία του σε ένα πολύ δύσκολο και εντελώς σπάνιο περιστατικό.
Η Νάζλι, που έχει κουραστεί να την αναγκάζουν να ανταγωνίζεται τους συναδέλφους της, επιχειρεί να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού, σε συνεργασία με τον Ντεμίρ, τον Ντορούκ και τον Αλί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved