Αποκλειστικό: Παίκτης του Survivor πέρασε δοκιμαστικό για το πάνελ Γκουντάρα - Κάκκαβα
Media

Αποκλειστικό: Παίκτης του Survivor πέρασε δοκιμαστικό για το πάνελ Γκουντάρα - Κάκκαβα

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο καλοκαίρι αλλά οι τηλεοπτικές εκπομπές ετοιμάζονται με φουλ τις μηχανές για να είναι όλα έτοιμα στις αρχές του Φθινοπώρου.

Από τις νέες εκπομπές που βρίσκονται στο στάδιο της διοργάνωσης και αυτή που θα παρουσιάζουν τα Σαββατοκύριακα (εκτός του Big Brother) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα που είναι η φετινή μεταγραφή του ΣΚΑΙ.

Και φυσικά όπως σε όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης εκτός από τους παρουσιαστές θα υπάρχει στο πλατό και πάνελ που θα ενισχύει την συζήτηση των θεμάτων. Αυτό το πάνελ προσπαθούν να στελεχώσουν αυτό το διάστημα και γι’ αυτό και γίνονται συνεχόμενα και καθημερινά δοκιμαστικά σε διάφορα πρόσωπα.

Ανάμεσά τους, όπως μάθαμε κι ένας παίκτης του Survivor και μάλιστα από τους αγαπημένους του κοινού, ο Γιώργος Κόρομι. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Ο Κόρο πέρασε χθες από δοκιμαστικό μαζί με την δημοσιογράφο της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του Open, Μαριάννα Γεωργαντή και έναν ακόμα δημοσιογράφο του Κόντρα Channel.

Το πώς τα πήγε και αν τελικά θα επιλεγεί για να πλαισιώσει τους κεντρικούς παρουσιαστές της νέας εκπομπής του ΣΚΑΙ θα φανεί στην πορεία. Και είμαστε σίγουροι πως δεν θα είναι ο μόνος παίκτης του φετινού survivor που θα περάσει από δοκιμαστικό για να βρει μια θέση στην ελληνική τηλεόραση. Για να δούμε τι θα δούμε και ποιοι θα καταφέρουν τελικά να εξαργυρώσουν τηλεοπτικά την επιτυχία του reality.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved