Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανακοίνωσή της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που μας εξέπληξε (Vid & Photos)
Media

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανακοίνωσή της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που μας εξέπληξε (Vid & Photos)

Τι και αν είναι Αύγουστος και ο κόσμος πηγαίνει διακοπές, η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε από την Κρήτη και προέβη και σε ανακοινώσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Μετά το φινάλε του Love It, βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Κρήτη, όπου χαλάρωσε, απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές και έχει ήδη επιστρέψει στην Αθήνα για να προετοιμάσει την εκπομπή της.

Αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε στο στούντιο του ΣΚΑΪ και είναι μαζί με την Μάρτζυ Λαζάρου και με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Νίκο Σερεμετάκη, στη συνέχεια έστειλε και μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό!

«Οι φετινές μας διακοπές ήταν σύντομες αλλά τις περάσαμε μαζί. Σε έναν τόπο που αγαπάμε και μας αγαπά. Από άλλη αφετηρία βέβαια και ίσως με διαφορετική διάθεση η επίσκεψή μας στην Κρήτη, αυτό το Καλοκαίρι. Για την Μπαλού, σχεδόν ξεπεράστηκε η ανασφάλεια του νερού, με αγκαλιές και χαδάκια. Για μένα, επίσημα ξεκινάνε οι "βουτιές"...στα βαθιά. Άλλωστε ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι.

Ετοιμαζόμαστε για άλλα νερά, όμορφα αλλά και απρόβλεπτα. Κι εκεί μαζί θα κολυμπήσουμε... χωρίς σωσίβια. Όπως πάντα. Μαζί.», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν τόνισε: «Πιστεύω πάρα πολύ στη θετική πλευρά των ανθρώπων και αν και μου έχετε πει πάρα πολλές φορές ότι έχω το ροζ συννεφάκι, έχετε δίκιο. Πιστεύω στη ρομαντζάδα στο να ακολουθείς και να πιστεύεις στα όνειρά σου. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που δεν έχω προλάβει να πω ονόματα, όλους τους συνεργάτες. Κρατάμε τα καλά με μια υπόσχεση με το καλό τη νέα σεζόν να είμαστε εδώ και να σας κάνουμε να αγαπάτε όπως εμείς εδώ στο Love It. Με το καλό με τη νέα σεζόν να σμίξουμε».

Και απάντησε και σε όλους όσοι την κατέκριναν σε αυτό το βήμα της: «Κάποιοι είπαν ότι είμαι έξω από τα νερά μου, ναι κι αυτό είναι λογικό στην αρχή. Επειδή όμως αγαπώ αυτό που κάνω κι έχω κάνει την προσπάθεια μου θέλω να υποσχεθώ πως πρωτίστως θα γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και θα εξελίσσομαι. Έχω κάνει φίλους όχι απλά συνεργάτες ακόμη κι εσάς που είπατε κάποια πραγματάκια για να διορθωθώ τα έχω κρατήσει»!

Περιμένουμε να δούμε τις αλλαγές στην εκπομπή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved