GNTM: Αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας του ριάλιτι μοντέλων!
Media

GNTM: Αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας του ριάλιτι μοντέλων!

GNTM: Τα γυρίσματα έχουν γίνει και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων που ελπίζει πως για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν θα μας καθηλώσει!

Παρ' όλο που τις τελευταίες μέρες ακουγόταν έντονα πως το Star θέλει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να κάνει εκείνο την αρχή στις πρεμιέρες, ειδικά με το Greece's Next Top Model, φαίνεται πως τελικά αποφάσισε να μη βιαστεί καθόλου.

Έτσι, σύμφωνα με την Espresso ο νέος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων θα κάνει πρεμιέρα όποτε και πολλά άλλα τηλεοπτικά προγράμματα. Όχι στις 6 Σεπτεμβρίου όπως θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς αλλά στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία αφού τότε το Star προγραμματίζει και τις περισσότερες πρεμιέρες των εκπομπών του για το νέο του πρόγραμμα και έτσι σκέφτηκε προφανώς το GNTM να μην αποτελέσει εξαίρεση.

Να θυμίσουμε ότι λίγο έλειψε να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στη διεξαγωγή και συνέχιση του ριάλιτι μοντέλων μετά την καταστροφική φωτιά στην Αττική που κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της. Σε κάποια από τις περιοχές που κινδύνεψαν βρίσκεται και το σπίτι των επίδοξων μοντέλων το οποίο και εκκενώθηκε έγκαιρα.

Όλα όμως πήγαν κατ' ευχή παρά τον πανικό και την τραγωδία εκείνων των ημερών και έτσι όλα συνεχίστηκαν κανονικά στην παραγωγή χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα ούτε στα γυρίσματα ούτε στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Αυτές τις μέρες οι συντελεστές του GNTM περνούν τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης καθώς αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στη δουλειά για να συνεχίσουν τα γυρίσματα. Να θυμίσουμε ότι στη θέση της Βίκυς Καγιά θα δούμε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο που έχει όλα τα φόντα να σταθεί επάξια στον απαιτητικό ρόλο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved