Media

Η εξομολόγηση του Τρύφωνος: «Άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα»! Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Καλεσμένος της εκπομπής Καλοκαίρι #NOT ήταν ο Τάσος Τρύφωνος ο οποίος μίλησε για τη σύγκριση με την Έλενα Ακρίτα, τη συνέντευξη με τη Μαρινέλλα, τα επαγγελματικά του αλλά και για τα social media.

«Έρχομαι από Κύπρο στο σπίτι της Μαρινέλλας για τη συνέντευξη. Έχει ετοιμάσει φαγητά για να μας υποδεχτεί. Κάθομαι δίπλα στο τζάκι που είναι αναμμένο. Είμαι άγρυπνος, κουρασμένος, έχω πετάξει. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα.

Η Μαρινέλλα να έχει όρεξη να μιλήσει, είχε 30 χρόνια να μιλήσει στην τηλεόραση. Να μου λέει απίστευτα πράγματα για τον Καζαντζίδη, την καριέρα της, τη ζωή της και εγώ εκείνη την ώρα λέω κρατήσου, κρατήσου… Περιμένεις μια συνέντευξη, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα. Εντάξει, τα καταφέραμε» διηγήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο τηλεπαιχνίδι «Αδύναμος Κρίκος», το οποίο συνεχίζει για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ. «Είναι πολύ συγκινητικό που αγάπησε ο κόσμος την επαναφορά του «Κρίκου» μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Όταν ανέλαβα πρώτη φορά το ανέλαβα για την Κύπρο οπότε φοβήθηκα τη σύγκριση αλλά δεν ήταν τόσο συγκρίσιμα τα πράγματα.

Παρόλα αυτά επειδή είναι το πιο δύσκολο φορμάτ για τον παρουσιαστή πήρα την Έλενα (Ακρίτα) τηλέφωνο, με την οποία έχουμε πολύ ωραία σχέση. Πήρα με χαρά και μου λέει “ωχ!”. Μου είπε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η συμβουλή που με ξεκλείδωσε είναι “δεν θα κάνεις εμένα ούτε την Εγγλέζα αλλά τον εαυτό σου”».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Τάσος Τρύφωνος:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved