Big Brother: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού!
Media

Big Brother: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού!

Big Brother: Απόψε παρακολουθήσαμε το πρώτο live του Μεγάλου Αδελφού και η αλήθεια είναι πως οι ανατροπές και οι εκπλήξεις ήταν πολλές.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Στο πλατό της εκπομπής, βρέθηκε η εκθαμβωτική Ιωάννα Μαλέσκου και μοιράστηκε τη δική της άποψη συνομιλώντας με τους συγκάτοικους.

Πρωταγωνιστής απόψε ήταν ο Ισίδωρος ο οποίος έκανε την ανατροπή και άλλαξε τις ισορροπίες με όσα μοιράστηκε με τους παίκτες και με τις αποφάσεις του. Η αλήθεια είναι πως υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Ισίδωρο και τον Παναγιώτη Πέτσα μετά την απόφαση του πρώτου να τον ορίσει υποψήφιο προς αποχώρηση, κατηγορώντας τον ότι το παίζει ψευτόμαγκας. Σε μία κουβέντα που είχαν οι δυο τους με πρωτοβουλία του Παναγιώτη, ο Ισίδωρος τον άκουσε όμως δεν φάνηκε να δημιουργούνται γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ τους. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Απόψε με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ένας παίκτης δε θα βρισκόταν πλέον μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Αυτό όμως δε σημαίνει πως οι παίκτες παρέμειναν 13… αφού δύο νέα πρόσωπα έκαναν την είσοδό τους στο σπίτι χωρίς να τους δουν οι συγκάτοικοι, ή μάλλον καλύτερα χωρίς να τους δουν ακόμα…

Τώρα σε ό,τι αφορά τον παίκτη που αποχώρησε από το σπίτι, οι υποψήφιοι ήταν η Ελένη Σπανού, ο Παναγιώτης Πέτσας και ο Μελέτης Γαβαλάς. Και οι τρεις είχαν ίσες ευκαιρίες για να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό απόψε στο live ότι πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι. Ποιος όμως τελικά αποχώρησε;

Οι τρεις υποψήφιοι πάντως ανέφεραν τους λόγους που ήθελαν να παραμείνουν στο σπίτι. Δείτε το βίντεο:

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την ανακοίνωση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον παίκτη που αποχωρεί:

Την ώρα που ανακοινώθηκε η ετυμηγορία του κοινού η Γιώτα Μυλωνά ζήτησε να είναι εκείνη που θα έπαιρνε τη θέση της Ελένης που αποχωρούσε, όμως όπως της είπαν οι δύο παρουσιαστές, αυτό δεν γινόταν βάσει κανονισμών καθώς η Γιώτα έπρεπε να σκεφτεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες την απόφασή της ενώ η Ελένη έπρεπε να φύγει από το σπίτι άμεσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved