Ο γιατρός: Η Νάζλι πέταξε την ιατρική μπλούζα και ποζάρει με το μαγιό της! (Photos)
Media

Ο γιατρός: Η Νάζλι πέταξε την ιατρική μπλούζα και ποζάρει με το μαγιό της! (Photos)

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Έχετε δει την πρωταγωνίστρια της σειράς του ΣΚΑΪ, τη Νάζλι με μαγιό; Θα τη δείτε και θα πάθετε πλάκα!

Η κατά κόσμον Σινέμ Ουνσάλ έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και απολαμβάνει τις διακοπές της. Η 28χρονη ηθοποιός, η οποία είναι λάτρης των social media και ιδίως του instagram δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες της με μαγιό και είδαμε πρώτη φορά την σιλουέτα της χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η τηλεοπτική Νάζλι είναι μία αδύνατη, ψηλή κοπέλα και έχει κερδίσει αναμφισβήτητα το τηλεοπτικό κοινό με το ταλέντο της…

Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1993 στη Σμύρνη και είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειάς της. Η μητέρα της έχει καταγωγή από την Κιρκασία, ενώ ο πατέρας της είναι από το Αζερμπαϊτζάν.

Μέχρι το Λύκειο έμενε στη Σμύρνη και στη συνέχεια μετακόμισε στο Εσκί Σεχίρ για να σπουδάσει Λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο.

Όταν ήρθε η στιγμή να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, έπαθε πολιτισμικό σοκ. «Για κάποιον που έχει μάθει να ζει σε μικρή πόλη, το να βρεθεί σε μια μεγαλούπολη του προκαλεί πανικό», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Μετά το τέλος των σπουδών της και ενώ έκανε την πρακτική της, ξεκίνησε παράλληλα τα μαθήματα υποκριτικής και το 2017 βρέθηκε να παίζει στην τηλεοπτική σειρά «Ασπρόμαυρη αγάπη», στη συνέχεια την είδαμε στην «Κόρη μου» και τώρα υποδύεται τη Νάζλι στον «Γιατρό, η ιστορία ενός θαύματος» και για τον ρόλο αυτό δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, αφού όταν σπούδαζε παρακολούθησε μαθήματα για την κοινωνικοποίηση των ανθρώπων με αυτισμό και έτσι ανακάλεσε στη μνήμη της όσα είχε μάθει κατά τη διάρκεια των σπουδών της!

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε στο instagram της με μαγιό και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved