Media

Γερμανού υπέρ Χρηστίδου: «Είμαι η τελευταία που θα της ρίξω πέτρα. Μην την λιθοβολείτε επειδή…»

Gossip-tv Team

 «Καλύτερα δε γίνεται»: Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media, με αφορμή τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα μου επιτρέψετε μόνο να πω κάτι. Ως παρουσιάστρια μιλώντας, θεωρώ ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ποια είναι η θέση της απέναντι σε όλο αυτό το κίνημα #metoo. Το έχει αποδείξει με σθένος, έχει δείξει τη θέση της ξεκάθαρα και με τον καλύτερο τρόπο.»!

Και πρόσθεσε: «Φιλοξενούσε μια ηθοποιό, η οποία πρωταγωνιστεί σε σειρά του καναλιού στο οποίο προβάλλεται η εκπομπή της Σίσσυς. Έκανε μεγάλη προσπάθεια να δείξει… Είπε ότι εγώ σαν θεατής δεν μπορώ πλέον να βλέπω σειρές του συγκεκριμένου ηθοποιού που αυτή τη στιγμή είναι προφυλακισμένος. Σωστά; Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Επειδή κι εγώ ως παρουσιάστρια πάρα πολλές φορές έχω κάνει χιλιάδες λάθη, πολλές γκάφες, πράγματα για τα οποία μετά μετάνιωσα. Τα έχω δει. Είμαι η τελευταία που θα της ρίξω πέτρα, έστω βοτσαλάκι. Μην την λιθοβολείτε επειδή δεν είπε όλα αυτά που εσείς από τη θέση σας μπορέσατε να αρθρώσετε από το σπίτι σας. Είναι πολύ δύσκολες πολλές φορές οι συνθήκες, πιστέψτε με. Και η Σίσσυ έχει αποδείξει πολύ καλά πόσο ωραία κάνει τη δουλειά της»!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved