Η Γη της Ελιάς: Μια ανατροπή φέρνει απρόσμενες εξελίξεις – Δείτε πρώτοι απόσπασμα
Media

Η Γη της Ελιάς: Μια ανατροπή φέρνει απρόσμενες εξελίξεις – Δείτε πρώτοι απόσπασμα

Ti θα γίνει σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου, στη σειρά, Η γη της Ελιάς; Η εκπομπή, Mega Καλημέρα έδειξε αποκλειστικά πλάνα από το νέο επεισόδιο! 

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, η γη της ελιάς, η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα, «δηλώνοντας» έτσι ότι σκοπεύει να μείνει στη Μάνη αλλά και στην επιχείρηση. Ο Πότης αποκαλύπτει στον Στάθη ποιος τον έμπλεξε στο φόνο. Η Αθηνά συναντά τον Κωνσταντίνο και μαζί σχεδιάζουν την αντεπίθεσή της στην αγωγή της Μυρτάλης. Ο Μάνος ανακοινώνει σε όλους στο ελαιοτριβείο το καινούριο πόστο της Ιουλίας, γεγονός που δεν χαροποιεί ιδιαίτερα την Αθηνά. Οι εντάσεις μεταξύ της Μυρτάλης και της Αρετής συνεχίζονται στο σπίτι, με τον Στέφανο να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

Ο Ανέστης προσπαθεί να κάνει ζημιά στο μαγαζί του Πότη, όμως οι «προστάτες» του καφενείου τον πιάνουν στα πράσα και τον χτυπούν. Ο Δημήτρης ζητά από την Άννα να βγούν ραντεβού κι αυτή τη φορά παίρνει αμέσως θετική απάντηση. Η Χάιδω οπλίζει την καραμπίνα και φεύγει από το σπίτι με σκοπό να πάρει επιτέλους την εκδίκηση που ζητά.

Ο Φίλιππος, έντρομος, ειδοποιεί τον Λυκούργο ότι η μητέρα του πήρε το όπλο και έφυγε από το σπίτι. Ο Λυκούργος ψάχνει τη Χάιδω και, όταν τη βρίσκει, της ζητά να του υποσχεθεί πως θα ξεχάσει τη βεντέτα που απειλεί να αιματοκυλήσει ολόκληρο το χωριό. Ο Δημήτρης και ο Ανέστης παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να βγάλουν τη Μυρτάλη από τη μέση και κάνουν δολιοφθορά στο αυτοκίνητό της.

Η Αθηνά βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση, καθώς έρχονται στην Αρεόπολη οι Ελληνοαμερικάνοι με τους οποίους προσπαθεί να κλείσει μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία. Σε αυτό το εγχείρημα συμμετέχουν και οι Βρεττάκοι, που ξεναγούν τους φιλοξενούμενους στο ελαιοτριβείο. Η Μυρτάλη παίρνει το αυτοκίνητό της και, όταν καταλαβαίνει ότι τα φρένα της δεν λειτουργούν, είναι πια αργά…

Δείτε πρώτοι πλάνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved