Media

Μάξιμος Μουμούρης: Η πρώτη μέρα στο σχολείο για τις κόρες του - Η αποκάλυψη on air στην Μελέτη

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα ήταν ο Μάξιμος Μουμούρης, ο οποίος μίλησε για τις κόρες του, για τη νέα επιτυχημένη σειρά του ΜEGA, Η Γη της Ελιάς αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο Μάξιμος Μουμούρης αναφέρθηκε στις κόρες του και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι οι κόρες του είχαν τρακ σήμερα που ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο.

Και στη συνέχεια είπε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Νομίζω ότι επιλέγω αν θα πω ναι ή όχι σε μια συνεργασία, με το αν θα νιώσω καλά. Στο παρελθόν είχα συνεργαστεί ξανά με την εταιρεία παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου. Ήταν όλα πολύ στρωμένα και σωστά για να ξανασυνεργαστούμε. Επικοινωνούμε, συνεννοούμαστε και υπάρχει μια δυνατότητα και ελευθερία να αλλάξουμε και να προτείνουμε πράγματα»!

Όσον αφορά τις καταγγελίες που τάραξαν το χώρο του θεάτρου, είπε:

«Δεν περίμενα τις αποκαλύψεις. Ομολογώ ότι δεν ήξερα. Ακούγονται πολλά για ανθρώπους στο χώρο μας και προφανώς η φήμη μας προηγείται της παρουσίας μας, αλλά όχι κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό το ξέρει μόνο η δικαιοσύνη και εκείνη θα κρίνει τι πρέπει να γίνει».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved