Media

Αντώνης Βλοντάκης: Ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης και τα 18 χρόνια γάμου

Gossip-tv Team

Πάμε Δανάη: Η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τον Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει», αλλά και τα 18 χρόνια γάμου με τη σύντροφό του.

Αρχικά ανέφερε: «Είχα από μικρός όνειρο να ασχοληθώ με το πόλο. Όταν βάζω κάτι στόχο ή πλησιάζω ή τα καταφέρνω. Έδωσα ψυχή και σώμα και είμαι ευχαριστημένος για το επίπεδο που έφτασα. Η υποκριτική ήρθε εντελώς τυχαία. Όλα ξεκίνησαν από το MEGA με το J2US το 2010. Έκτοτε είχα συνέχεια προτάσεις για την τηλεόραση. Μου άρεσε ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία είχα την τρέλα να πω ναι. Στη ζωή μου έμαθα με αρνητικές κριτικές, έδινα συνέχεια εξετάσεις»!

Για τη σειρά «Το Αύριο μας Ανήκει» τόνισε στην εκπομπή του Mega: «Είναι ένα καθημερινό σίριαλ που κρατάει τον τηλεθεατή σε εγρήγορση. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς με αγκάλιασαν και με βοηθάνε. Πηγαίνω σαν το κουτάβι στα γυρίσματα και ζητάω βοήθεια. Ο ρόλος μου είναι λίγο περίεργος. Το κοινό νομίζω ότι θα αγαπήσει τη σειρά, θα ταυτιστεί με κάποιους χαρακτήρας. Ο δικός μου ρόλος θα ιντριγκάρει».

Και αποκάλυψε το όνειρό του: «Θα ήθελα να παίξω με την μητέρα σου στο θέατρο και να συμμετέχω σε κάποια ταινία. Το όνειρό μου το μεγάλο είναι να γίνω ένας σπουδαίος προπονητής στο πόλο» απάντησε.

Και για τα 18 χρόνια έγγαμου βίου δήλωσε: «Με τη γυναίκα μου κλείσαμε 18 χρόνια γάμου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, θέλει υπομονή και διαχείριση. Με τα παιδιά μου θεωρώ ότι έχω καλή σχέση και ότι με αγαπάνε. Με πανικοβάλλει και με τρομοκρατεί για τα παιδιά μου η κοινωνία που ζούμε. Προσπαθώ να βγάλω σε αυτή την κοινωνία σωστά και καλά παιδιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved