Φωτεινή Ντεμίρη: «Είμαι λίγο χαμένη. Με τις φωτιές, με όλες τις δύσκολες καταστάσεις»
Media

Φωτεινή Ντεμίρη: «Είμαι λίγο χαμένη. Με τις φωτιές, με όλες τις δύσκολες καταστάσεις»

Η Φωτεινή Ντεμίρη, η  «Κανέλα» από το «Καφέ της Χαράς» μας έκανε να την αγαπήσουμε και να γελάσουμε μέσα από τον ρόλο της. 

Η Φωτεινή Ντεμίρη είναι μια ηθοποιός που μετράει πολλά χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Άμεση, προσιτή και ταλαντούχα.

Η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε στο «Λοιπόν» για τα επαγγελματικά της αλλά και για το ότι το τελευταίο διάστημα νιώθει λίγο χαμένη μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που ζήσαμε το καλοκαίρι.

-Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο;

Είμαι λίγο χαμένη. Με τις φωτιές, με όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Κατά τα άλλα, τα γυρίσματα που έχω, σταμάτησαν για λίγο, ώστε να ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε πάλι σύντομα.

-Για ποιο σίριαλ πρόκειται;

Για το «Άσε μας ρε μαμά», που θα παιχτεί την ερχόμενη σεζόν στον Alpha. Μια πολύ ωραία δουλειά, με τους Μάριο Αθανασίου, Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δήμητρα Σιγάλα, Παρθένα Χοροζίδου, Δημήτρη Παπαδάτο και πολλά νέα παιδιά, εξαιρετικά ταλαντούχα. Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κικίδη και Αλέκου Κυράνη μαζί με την πολύτιμη σκηνοθετική επιμέλεια του Πιέρρου Ανδρακάκου.

-Η πλοκή ποια είναι;

Είναι ένα ξένο κόνσεπτ, με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Αφορά στις σχέσεις μιας μαμάς με τα παιδιά της, αλλά και τον έρωτα. Εγώ υποδύομαι τη μαμά του Μάριου Αθανάσιου.

-Αναβίωσε το «Καφέ της Χαράς», το οποίο περιμέναμε με ανυπομονησία. Πώς ήταν που ξανά βρεθήκατε όλοι μαζί;

Ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Ξανά βρεθήκαμε ουσιαστικά με την οικογένειά μου, γιατί μετά από τόσα χρόνια που δουλεύαμε μαζί, έτσι ακριβώς τους νιώθω. Ήταν πολύ γλυκά και ζεστά που ξανά παίξαμε όλοι μαζί. Ειδικά φέτος που η καραντίνα διήρκησε αρκετούς μήνες, το ότι πηγαίναμε στα γυρίσματα ήταν μια όαση. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, που σε μια τόσο δύσκολη συνθήκη είχα δουλειά και βρισκόμουν με αγαπημένους ανθρώπους.

-Λένε πως το ξανά ζεσταμένο φαγητό δεν έχει την ίδια νοστιμιά. Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη σειρά πήγε πολύ καλά και στο remake της…

Νομίζω ότι οφείλεται στο ότι δεν ήταν ακριβώς το ίδιο με το παλιό «Καφέ τη Χαράς». Ήταν μια εξέλιξη της παλιάς ιστορίας, στην οποία υπήρχαν και αρκετά νέα παιδιά. Όλοι ήθελαν να δουν πώς μεγάλωσαν τα παιδιά, πώς προχώρησαν οι ζωές τους, αλλά και των βασικών ηρώων, που είχαν αφήσει τον κόσμο με μια αγωνία για το πώς και τι θα γινόταν στο μέλλον. Πολλοί με ρώταγαν τι θα γίνει με τον «Περίανδρο» και τη «Χαρά». Ήθελαν πάρα πολύ να ξανασμίξει αυτό το ζευγάρι, γι’ αυτό και την παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον και αγάπη.

-Θα μοιραστείτε μαζί μας κάποια στιγμή από τα γυρίσματα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σας;

Τα γέλια που κάναμε με τον Χάρη Ρώμα. Μιλάμε για πάρα πολλά γέλια. Θα θυμάμαι όμως και τις δύσκολες συνθήκες, το κρύο, κακουχίες. Θα σου πω χαρακτηριστικά ότι είχε χιονίσει στην Αθήνα και πήγα για γύρισμα στα Κιούρκα. Τα χιόνια είχαν αρχίσει να λιώνουν και λέω στους συναδέλφους μου να πάμε μέσα να ετοιμαστούμε και να μην καθόμαστε έξω στο κρύο. Μου απάντησαν ότι έξω είναι πολύ καλύτερα από μέσα. Έτσι κι έγινε, ντυθήκαμε έξω για να κάνουμε το γύρισμα. Δύσκολες συνθήκες αλλά τις θυμάμαι με γλύκα, ωραία διάθεση, χωρίς αρνητισμό. Πάλι να μου το ζήταγαν, θα το έκανα με μεγάλη χαρά, είπε η Φωτεινή Ντεμίρη στο περιοδικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved