Media

Mega Καλημέρα: Νικολέτα Ράλλη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης, η μητρότητα και η επιστροφή στην TV

Gossip-tv Team

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε η Νικολέτα Ράλλη για την τηλεοπτική της επιστροφή, τα κιλά της εγκυμοσύνης που δεν έχει καταφέρει να τα χάσει όλα και την μητρότητα!

Για την νέα της εκπομπή μίλησε θα ήθελα να ήταν μια διαφορετική εκπομπή και όχι ό,τι μπορεί να έχει συνηθίσει να βλέπει ο τηλεθεατής το μεσημέρι, αλλά δεν ξέρει πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μια τελείως διαφορετική εκπομπή.

Και παραδέχτηκε λίγο πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής της στο open ότι συνεργάτες της θα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Μάνος Μαγιάτης.

«Δεν ήμουν ποτέ «νουμεράκιας». Όλες οι εκπομπές που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη είναι επιπέδου Α1, δεν φοβάμαι όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού.» είπε χαρακτηριστικά!

Και αποκάλυψε πως δεν έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, καθώς από τα 30 που είχε πάρει έχει χάσει τα 20.

«Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει» υπογράμμισε στην εκπομπή, Mega καλημέρα!

Όσον αφορά την μητρότητα, τόνισε: «Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα… Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved