The Bachelor: Όσα θες να ξέρεις για την Κύπρια Άννα Ζένιου που γοήτευσε τον Παππά
Media

The Bachelor: Όσα θες να ξέρεις για την Κύπρια Άννα Ζένιου που γοήτευσε τον Παππά

The Bachelor: Πρεμιέρα έκανε ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι του ALPHA το βράδυ της Τρίτης (7/9).

Τα 21 κορίτσια που μπήκαν στο παιχνίδι για να διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά, συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και δύο από αυτά, αποχώρησαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ενώ ακολούθησαν φυσικά και άλλες αποχωρήσεις.
Κάποιες από τις κοπέλες κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να συζητηθούν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η 19χρονη Άννα Ζένιου από την Κύπρο.

Η νεαρή καλλονή που ζει στη Λευκωσία, είναι ιδιωτική υπάλληλος, λατρεύει το ποδόσφαιρο και στηρίζει φανατικά την Ανόρθωση.

«Βλέπω μια εκθαμβωτική παρουσία να με πλησιάζει και ξαφνικά αισθάνομαι ότι χάνω τη μπάλα», ήταν τα πρώτα λόγια του Bachelor Αλέξη Παππά μόλις αντίκρισε τη γοητευτική Άννα, η οποία έκανε είσοδο με ένα πορτοκαλί φόρεμα, αλλά και με μια μπάλα ποδοσφαίρου στα χέρια της.

Αργότερα, ο Αλέξης Παππάς θέλησε να γνωρίσει καλύτερα την Άννα Ζένιου και εκείνη του είπε μεταξύ άλλων ότι, όποιος έχει την αριστερή πλευρά στο κρεβάτι, έχει και το πάνω χέρι στη σχέση…

Θα καταφέρει τελικά να κατακτήσει την καρδιά του Αλέξη Παππά και να φτάσει μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε και θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved