The Bachelor: Όσα δεν γνωρίζεις και θες να ξέρεις για την Κύπρια Έλενα Παπαμεθοδίου
Media

The Bachelor: Όσα δεν γνωρίζεις και θες να ξέρεις για την Κύπρια Έλενα Παπαμεθοδίου

The Bachelor: Ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι της περασμένης χρονιάς, επέστρεψε στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο δεύτερος κύκλος με Bachelor τον Αλέξη Παππά, έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 21:20 και ήδη κάποια από τα κορίτσια έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τη σκυτάλη από τον Παναγιώτη Βασιλάκο πήρε ο Αλέξης Παππάς φέτος και 21 κορίτσια μπήκαν στη βίλα με σκοπό να διεκδικήσουν μία θέση στην καρδιά του!

Μπορεί να μην έχει περάσει καιρός που το ριάλιτι έκανε πρεμιέρα και ήδη έχουν αποχωρήσει αρκετές κοπέλες. Αυτές όμως που ξεχώρισαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είναι ακόμα μέσα στη βίλα.
Ανάμεσά τους και η 28χρονη Έλενα Παπαμεθοδίου, η οποία ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο για να ζήσει το απόλυτο ταξίδι της αγάπης.

Η Έλενα κατάγεται από τη Λευκωσία και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, συμμετέχοντας έπειτα σε εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Θα καταφέρει τελικά η Έλενα να κατακτήσει την καρδιά του Αλέξη Παππά και να φτάσει μέχρι το τέλος; Αυτό αναμένεται να το δούμε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι του ALPHA.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved