Αλέξανδρος Σταύρου: «Η μυθοπλασία πάντα έχει να προσφέρει κάτι καλό»
Media

Αλέξανδρος Σταύρου: «Η μυθοπλασία πάντα έχει να προσφέρει κάτι καλό»

O Αλέξανδρος Σταύρου αυτή τη σεζόν, συστήνεται στο κοινό ως Βασίλης Χατζής στη νέα σειρά του MEGA «Το αύριο μας ανήκει».

Πρόκειται για πρώην αξιωματικό της αστυνομίας που αποπέμφθηκε και τώρα κινδυνεύει να χάσει και τον γάμο του με τη σύζυγό του Σοφία.

  • Πείτε μας λίγα λόγια για τη σειρά.

Είναι μια αστυνομικά σειρά, κοινωνικά, ερωτικά. Συμβαίνει μια έκρηξη σ' ένα λιμάνι, σκοτώνεται ένας άνθρωπος, υπάρχει μια εγκληματικά ενέργεια δηλαδή και ψάχνουμε να βρούμε ποιος ευθύνεται για αυτό. Είναι πολλοί οι ύποπτοι. Παράλληλα με αυτό το συμβάν που ξεκινάει η ιστορία μας βλέπουμε και τις προσωπικές στιγμές του κάθε ήρωα που πρωταγωνιστεί. Εγώ είμαι παντρεμένος με τη Σοφία (Ελισάβετ Μουτάφη), έχουμε ένα θέμα στον γάμο μας γιατί έκανα κάποια στιγμή μια απιστία. Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στη σχέση μας. Εγώ προσπαθώ να επανορθώσω αλλά εκείνη είναι ακόμα πληγωμένη και παράλληλα με την ιστορία προσπαθώ να φτιάξω τη σχέση μου μαζί της. Στην αρχή φαίνεται ότι εμπλέκεται ο γιος μας σ αυτόν την έκρηξη και αναστατώνεται όλη η οικογένεια. Όλες οι ιστορίες που έχει η σειρά έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πραγματικά διαβάζοντας το ανυπομονώ να διαβάσω το επόμενο επεισόδιο.

  • Στον δικό σας ρόλο, σε ποια στοιχεία στέκεστε;

Είναι δύο γεγονότα που είναι πολύ σημαντικά για τον χαρακτήρα μου. Είναι πρώην αστυνομικός, έχει γίνει έρευνα από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων, έχει βρεθεί ένοχος για κάποιες παράνομες δουλειές κι έχει χάσει τη θέση του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για τον χαρακτήρα. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή χωρίς να έχει τη δουλειά του και σε κίνδυνο να χάσει και την οικογένεια του. Η γυναίκα του ζητάει διαζύγιο. Αυτά τα δύο γεγονότα τον έχουν κλονίσει πολύ. Ακόμα και την προσωπικότητα του, αισθάνεται ότι δεν πατάει καλά στα πόδια του. Έχει κλονιστεί σε δύο πυρηνικά του κομμάτια. Τη δουλειά του, που είναι πολύ σημαντική για τον καθένα μας, και την σχέση του με την οικογένεια του. Αυτά είναι δύο πολύ βασικά στοιχεία του χαρακτήρα. Έχει μεγάλη αγάπη για τη γυναίκα του παρά την απιστία του, έχει καλή σχέση με τα παιδιά του, φαίνεται έτοιμος παρότι έχει συμβεί αυτό στο παρελθόν και αγωνίζεται να επανορθώσει.

  • Στην καριέρα σας έχετε συμμετάσχει σε αρκετές σειρές του Μega. Πώς αισθάνεστε με την επιστροφή του καναλιού στην μυθοπλασία, ένα είδος και το καθιέρωσε;

Αισθάνομαι πολύ ωραία γιατί βλέπω ότι το Μega ειδικά φέτος έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην μυθοπλασία, έχει στηρίξει σειρές και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και για μας, που είμαστε μέσα στον κλάδο αλλά και για τους θεατές. Η μυθοπλασία πάντα έχει να προσφέρει κάτι καλό. Οπότε θεωρώ ένα πολύ σημαντικό βήμα αυτό. Εάν πάει καλά το στοίχημα αυτό, που θα πάει καλά, θα φέρει μία αναγέννηση στην ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Οπότε μόνο ευχάριστα μπορεί να αισθάνομαι γι’ αυτό.

Πηγή:Weekend

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved