Μόλις χθες: Μια ιστορία αγάπης με βαθιά μυστικά - Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές
Media

Μόλις χθες: Μια ιστορία αγάπης με βαθιά μυστικά - Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

Ο ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στη μυθοπλασία, τη φετινή σεζόν, ρισκάροντας ξανά στο εν λόγω κομμάτι με μία καθημερινή σειρά.

«Μόλις χθες» είναι ο τίτλος της καθημερινής δραματικής σειράς που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η υπόθεση

Μία «τραυματισμένη» ιστορία αγάπης, ένα ερωτικό τρίγωνο, οικογενειακά μυστικά και δυνατές ανθρώπινες σχέσεις που ξεδιπλώνονται στον μικρόκοσμο ενός νησιού.

Η Λουίζα Κεχαγιά (Αθηνά Γιακεζόγλου) και ο Μιχάλης Γαζής (Αποστολής Τότσικας) ζουν την απόλυτη ευτυχία και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Μία δολοφονία, όμως, έρχεται να διαλύσει τον παράδεισό τους... Ο Μιχάλης κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα της και βρίσκεται φυλακισμένος για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Δύο οικογένειες διχάζονται ανάμεσα στο μίσος και τον έρωτα. Δέκα χρόνια μετά, ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχασε.

Είναι αποφασισμένος να «καθαρίσει» το όνομά του και να αποδείξει την αθωότητά του στη Λουίζα. Εκείνη, όμως, έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της. Είναι παντρεμένη με τον κολλητό φίλο του Μιχάλη, τον Σπύρο Νικολάου (Σπύρος Σταμούλης), και μαζί μεγαλώνουν το δικό του παιδί. Ο Μιχάλης είναι πλέον αντιμέτωπος με διπλή προδοσία, καθώς ο Σπύρος είναι ο άνθρωπος που τον ενοχοποίησε για τον θάνατο του πατέρα της αγαπημένης του.

Θα καταφέρει να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την άδικη καταδίκη του; Θα μπορέσει να συγχωρέσει τη γυναίκα που πίστεψε στην ενοχή του; Κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια και καθορίζουν τις εξελίξεις. Είναι όλοι ένοχοι και αθώοι ταυτόχρονα. Υπάρχει, άραγε, αγάπη που θα αντέξει τον μεγάλο πόλεμο; Θα βρεθούν ποτέ ξανά η Λουίζα και ο Μιχάλης σ' εκείνη τη μαγική στιγμή πριν από το μοιραίο γεγονός που τους έκανε να χάσουν τα πάντα;

Οι πρωταγωνιστές

Οι Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), που θα ενταχθεί στο cast μετά τις 15/9, Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Κοζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά) είναι μερικοί μόνο από τους ηθοποιούς του βασικού καστ. Οι Νίκη Βακάλη, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ρένος Ρώτας, Ελένη Ουζουνίδου και Γεράσιμος Γεννατάς, επίσης, θα συμμετάσχουν στο νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ.

Πηγή: Τύπος ΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved