Άγγελος Λάντος: «Στην αρχή είχα αρκετό άγχος, επειδή είναι κάτι καινούργιο για εμένα»
Media

Άγγελος Λάντος: «Στην αρχή είχα αρκετό άγχος, επειδή είναι κάτι καινούργιο για εμένα»

Εχοντας πολλές διακρίσεις στο εντυπωσιακό βιογραφικό του, αλλά και σπουδαίες συνεργασίες, ο Άγγελος Λάντος φέτος είναι ένας εκ των τριών κριτών στον διαγωνισμό μαγειρικής του ANTI «Game of Chefs».

Ο Άγγελος Λάντος μίλησε σε συνέντευξή τους, για το αν είχε άγχος για την τηλεοπτική του παρουσία, αλλά και τη συνεργασία του με τους Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με τον ΑΝΤ1 και είστε ένας από τους τρεις κριτές του «Game of Chefs»;

Όταν δέχτηκα την πρόταση, το πρώτο που θέλησα να μάθω ήταν το κόνσεπτ της εκπομπής. Εννοείται πως το βρήκα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον και πρωτότυπο. Είναι κάτι καινούργιο. Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο σε διαγωνισμό μαγειρικής στην Ελλάδα, κι αυτό ήταν που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Πρέπει να σημειώσω πως από την πρώτη στιγμή μού έκανε εξαιρετική εντύπωση η ομάδα της παραγωγής και η εξαιρετική οργάνωση. Αυτό συνέβαλε καθοριστικά στο να δεχτώ.

Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον σε αυτόν τον διαγωνισμό μαγειρικής;

Είναι ένας διαγωνισμός πρωτότυπος, με εναλλαγές και ποικιλία. Μου άρεσε πολύ το στοιχείο των ομάδων, που εμπλέκει και τους κριτές ως μέντορες, και βεβαίως το στοιχείο των τυφλών δοκιμών. Αυτό το στοιχείο δίνει αντικειμενικότητα στο αποτέλεσμα και καθιστά τον διαγωνισμό αξιοκρατικό, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό. Το να μην επηρεάζεται δηλαδή η κρίση κανενός από προσωπικές συμπάθειες ή από την εικόνα που έχει σχηματίσει το τηλεοπτικό κοινό για τους διαγωνιζόμενους.

Έχετε άγχος για την τηλεοπτική σας παρουσία;

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχα αρκετό άγχος, επειδή είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Όμως, όταν μπαίνω στο γύρισμα, περνάω τόσο ωραία με τον Βασίλη, τον Άνταμ, την Ντορέττα και όλη την ομάδα της παραγωγής, που το άγχος φεύγει ακαριαία.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Βασίλη Μουρατίδη και τον Άνταμ Κοντοβά;

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωριζόμασταν σε προσωπικό επίπεδο, αν και τους εκτιμούσα πάρα πολύ επαγγελματικά. Τώρα μπορώ απλώς να σας πω πως είναι άψογη. Νιώσαμε και οι τρεις πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε. Περνάμε πολύ ωραία στο γύρισμα, διασκεδάζουμε, γελάμε, ανταλλάσσουμε απόψεις. Ακόμη κι όταν διαφωνούμε, υπάρχει ευγένεια και σεβασμός.

Πείτε μου δυο λόγια για όσα πρόκειται να δούμε στον διαγωνισμό.

Έναν διαγωνισμό μαγειρικής με πολλές εναλλαγές, ανατροπές, ομαδικό πνεύμα, συνεργασία, τυφλές δοκιμές, μαγειρικές μάχες με ευγενή άμιλλα, αντικειμενικότητα, μαγειρική εκπαίδευση και γενικώς πολύ, πολύ, πολύ ενδιαφέρον.

Και ποιος είναι ο δικός σας προσωπικός στόχος μέσα από την παρουσία σας σε αυτόν;

Γενικώς, ο προσωπικός μου στόχος με ό,τι κι αν καταπιάνομαι είναι πάντα να κάνω τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια και να προσφέρω κάτι ουσιαστικό σε κάποιον ή, ακόμη καλύτερα, σε πολλούς.

Τι συμβουλή δίνετε σε κάποιον που ξεκινάει τώρα να ασχολείται με τη μαγειρική;

Όπως λέω πάντα στους συνεργάτες και στους μαθητές μου, η μαγειρική είναι ένας πολύ μεγάλος δρόμος, που χρειάζεται συνεχή εκπαίδευση, μελέτη, τελειοποίηση των τεχνικών και εντέλει επιτυγχάνει όποιος διαθέτει ταλέντο, πάθος και εργατικότητα, είπε ο Άγγελος Λάντος στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved