Ήλιος: Η Αλίκη λυγίζει- Οι τύψεις για τον φόνο και η ομολογία της
Media

Ήλιος: Η Αλίκη λυγίζει- Οι τύψεις για τον φόνο και η ομολογία της

Ένα από τα τραγικά πρόσωπα του δεύτερου κύκλου της καθημερινής σειράς «Ήλιος», που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, είναι η Αλίκη.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Ήλιος», η ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη με το χειρότερο εφιάλτη της μιας και αποκαλύπτεται ένα έγκλημα του παρελθόντος στο οποίο έχει ανάμειξη. Η ίδια πνίγεται από τις τύψεις και αποφασίζει να ομολογήσει.

Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς, θα δούμε πολλούς ήρωες να περνούν δύσκολες και επίπονες στιγμές. Μία από αυτούς είναι και η Αλίκη. Αρχικά, η γυναίκα προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο του Φίλιππου και να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στα παιδιά της και τον Δημήτρη. Όμως, όπως θα παρακολουθήσουμε, αυτό είναι αδύνατον να συμβεί μιας και η Εύα έχει επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον σύζυγο της μητέρας της, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τη δολοφονία του πατέρα της, με αποτέλεσμα, όπως θα δούμε, ο Δημήτρης να μαζεύει τα πράγματά του και να φεύγει από το σπίτι.

Το γεγονός αυτό επηρεάζει πολύ την Αλίκη, η οποία υποφέρει μακριά από τον σύντροφό της. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι αυτό. Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, η ίδια μαθαίνει πως ύστερα από χρόνια βρέθηκε το πτώμα του επιχειρηματία Απόστολου Βολίδη. Η ίδια, στο άκουσμα της είδησης, σαστίζει μιας και έχει άμεση εμπλοκή στη δολοφονία του άντρα, όπως και η Αλεξάνδρα.

Η Αλίκη χάνει τον ύπνο της και με την πρώτη ευκαιρία ρωτάει τον Δημήτρηγια την εξέλιξη της έρευνας. Εκείνος, λοιπόν, της λέει πως έχει στην κατοχή του ένα αδιάσειστο στοιχείο για τον φόνο του επιχειρηματία. Δίχως να χάνει χρόνο, η ίδια ενημερώνει την Αλεξάνδρα και της τονίζει πως αργά ή γρήγορα η έρευνα θα φτάσει σε αυτές. Η Αλίκη, λοιπόν, προτείνει στην πεθερά της να πουν την αλήθεια στον Δημήτρη, αλλά εκείνη αρνείται. Η πρώτη είναι καταρρακωμένη ψυχολογικά και ο αγαπημένος της αντιλαμβάνεται πως κάτι την απασχολεί. Όμως, η γυναίκα δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια.

Το ίδιο βράδυ, η Αλίκη πνίγεται από τις τύψεις, καθώς θυμάται τι ακολούθησε μετά τον φόνο του Βολίδη, ενώ παράλληλα ένα στοιχείο οδηγεί τον Δημήτρη να ζητήσει από την Αλεξάνδρα να δώσει δείγμα DNA ώστε να το συγκρίνει με αυτό που βρέθηκε στο πτώμα του άντρα. Η είδηση αυτή σοκάρει την ισχυρή γυναίκα, αλλά και τη νύφη της, οι οποίες συνειδητοποιούν πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και σύντομα θα αποκαλυφθεί η εμπλοκή τους στη δολοφονία. Οι δυο τους μιλούν τρομοκρατημένες για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση, χωρίς να γνωρίζουν πως κάποιος τις παρακολουθεί.

Η Αλεξάνδρα αρνείται να κάνει τεστ DNA, αλλά εκδίδεται ένταλμα. Έτσι, αναγκάζεται να το κάνει επιβεβαιώνοντας με τον φόβο της ότι είναι η βασική ύποπτη για τη δολοφονία του Βολίδη. Αυτό γονατίζει την Αλίκη, η οποία τρέμει στην ιδέα πως θα συλληφθεί άμεσα και εκείνη. Παρόλο που παίρνει την απόφαση να μοιραστεί το μυστικό της με τον Δημήτρη για να λυτρωθεί, στο τέλος κάνει πίσω. Την επόμενη μέρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις και τότε μαθαίνει τυχαία πως εκεί νοσηλεύεται και η σύζυγος του Βολίδη, η Μαργαρίτα. Η Αλίκη νιώθει ένα σφίξιμο στην καρδιά, αλλά αποφασίζει να πάει να τη δει. Οι δυο τους αρχίζουν να μιλούν και τότε την Αλίκη την πνίγουν οι ενοχές. Όταν αποχωρεί από το νοσοκομείο, είναι ράκος και συνεχώς σκέφτεται να ομολογήσει την αλήθεια. Έτσι, λοιπόν λίγες ώρες μετά επισκέπτεται ξανά τη Μαργαρίτα αποφασισμένη αυτή τη φορά να της πει όσο έγιναν τη νύχτα του φόνου του άντρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved