Το αύριο μας ανήκει: Ο Δήμαρχος αρνείται τις κατηγορίες της συζύγου του
Media

Το αύριο μας ανήκει: Ο Δήμαρχος αρνείται τις κατηγορίες της συζύγου του

Το αύριο μας ανήκει: Τι θα δούμε στο σημερινό (17/9) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του MEGA;

Ο Νικηφόρος βρίσκει τελικά δουλειά στον Ναυτικό Όμιλο της περιοχής, παρά τις φήμες περί συμμετοχής του Λεωνίδα στην έκρηξη. Ο δήμαρχος αρνείται τις κατηγορίες της συζύγου του, περί εμπλοκής του στην έκρηξη, με κίνητρο την εκδίκηση.

Στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς είδαμε...


Σε μια παραθαλάσσια κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι ζωές των ανθρώπων κλονίζονται από μια ξαφνική έκρηξη στη μαρίνα της περιοχής. Η Σοφία ψάχνει στα θύματα τον έφηβο γιο της, έχοντας ήδη αναγνωρίσει το πτώμα του προπονητή του. Παρά το επικείμενο διαζύγιο, ο σύζυγός της, Νικηφόρος, αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι και να στηρίξει την οικογένειά του. Ο δήμαρχος της πόλης κάνει λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο. Όταν η Σοφία βρίσκει τον γιο της, δεν προλαβαίνει να χαρεί. Για ποιο λόγο συλλαμβάνει η αστυνομία το παιδί της;

Η Σοφία βρίσκει την αδελφή της μεταξύ των θυμάτων της έκρηξης, την οποία έχει να δει σχεδόν δύο δεκαετίες. Η Έλλη επιβίωσε, αλλά πάσχει από αμνησία. Η αστυνομία επικεντρώνει την έρευνά της στην οικογενειακή ζωή της Σοφίας. Ο αστυνόμος Λευτέρης, ο οποίος ηγείται της έρευνας, έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο στην έκρηξη, και είναι καχύποπτος με τον γιο της Σοφίας.

Η Σοφία προσπαθεί να βοηθήσει την αδελφή της να θυμηθεί το παρελθόν. Ο δήμαρχος καταθέτει στην αστυνομία, κάνοντας λόγο για απειλές που είχε δεχτεί όταν ζήτησε τη φύλαξη του λιμανιού. Ο Λευτέρης επισκέπτεται την Έλλη στο νοσοκομείο, στη θέση της όμως βρίσκει έναν μυστηριώδη άγνωστο να τον περιμένει…

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Έλλη είχε σχέση με ένα απ’ τα θύματα της έκρηξης. Ο Νικηφόρος επισκέπτεται τον γιο του, Λεωνίδα, ο οποίος τελεί υπό κράτηση, και προσπαθεί να τον πείσει να ομολογήσει. Η Κορίνα υποπτεύεται τον Μένιο, ενώ ο Ορέστης φαίνεται πως έχει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved