The Bachelor: Η Φαίη «πλήρωσε» ακριβά το ξέσπασμά της! Ο Αλέξης αρνήθηκε το φιλί της!
Media

The Bachelor: Η Φαίη «πλήρωσε» ακριβά το ξέσπασμά της! Ο Αλέξης αρνήθηκε το φιλί της!

The Bachelor: Η Φαίη έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αλέξη Παππά, όμως είναι συγχρόνως και πολύ ζηλιάρα και έτσι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό της όταν τον είδε να φιλάει μία άλλη κοπέλα. 

Στη φωτογράφιση με ήρωες από τα παραμύθια ο Αλέξης χρειάστηκε να φιλήσει κάποιες από τις κοπέλες, όπως την ωραία κοιμωμένη ή την Ιουλιέτα του και κάποιες από τις κοπέλες δεν άντεξαν στη θέα αυτών των φιλιών, άλλων ρομαντικών και άλλων παθιασμένων.

Η Φαίη ήταν μία από αυτές και μάλιστα δεν άντεξε και εκδηλώθηκε.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή που είδε την Άννα να φιλάει τον Αλέξη, ξέσπασε και πέταξε με δύναμη στο πάτωμα το ποτήρι με τη σαμπάνια που κρατούσε.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Αλέξης έδειξε να ενοχλείται από τη συγκεκριμένη συμπεριφορά όμως παρ' όλα αυτά, ανακοίνωσε ενώπιον των υπόλοιπων κοριτσιών πως η Φαίη ήταν η τυχερή που θα έβγαινε ατομικό ραντεβού μαζί του.

Κάτι που ενθουσίασε τη Φαίη όμως δεν υπολόγιζε τις σκέψεις που έκανε ερήμην της ο Αλέξης.

Ο Bachelor στο δείπνο που είχαν, της εξήγησε ότι είχε ενοχληθεί με τη συμπεριφορά της και προσπάθησε να την κάνει να καταλάβει ότι πρέπει να βρει άλλο τρόπο για να τον διεκδικήσει.

Εκείνη όμως δεν έδειξε να τον ακούει αλλά αντίθετα σχεδόν χύμηξε πάνω του να τον φιλήσει. Ένα φιλί που ο Αλέξης Παππάς αρνήθηκε και μάλιστα παραδέχτηκε on camera πως ήρθε σε δύσκολη θέση με αυτή την κίνησή της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved