Big Brother: Ο νικητής του veto, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι εντάσεις!
Media

Big Brother: Ο νικητής του veto, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι εντάσεις!

Big Brother: Άλλη μία έντονη μέρα έζησαν οι παίκτες του ριάλιτι εγκλεισμού καθώς έπρεπε να διαχειριστούν τόσο τις νέες υποψηφιότητες προς αποχώρηση όσο και τις εντάσεις που ήρθαν ξανά στο σπίτι. 

Μπορεί η Ευδοκία να περίμενε τη χθεσινή υποψηφιότητά της όμως δεν ισχύει το ίδιο για τη Σοφία και τον Steve που αναδείχτηκαν για πρώτη φορά υποψήφιοι.

Είναι φανερό πως κανένας από τους δύο δεν έχει την ψυχραιμία να διαχειριστεί το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από το σπίτι.

Η Ευδοκία πάντως δείχνει να προκαλεί συχνά τον εκνευρισμό των συμπαικτριών τους ειδικά της Ανχελίτας η οποία έχει θυμώσει μαζί της επειδή ξαφνικά κάποια προσωπικά της αντικείμενα μπερδεύονται με εκείνα της Ευδοκίας. Δείτε το ξέσπασμά της στο παρακάτω βίντεο:

Ο Steve από την πλευρά του έφτασε στο σημείο να ζητήσει κάτι από την παρέα του προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Ο Νίκος πήρε για μία ακόμα φορά θέση απέναντι στον Steve για τη συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι. Μάλιστα τού ζήτησε να κουλάρει λίγο και να σταματήσει να εκνευρίζεται με τους πάντες και τα πάντα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μία ακόμα ανατροπή είχε ετοιμάσει ο Big Brother για τους συγκατοίκους και τους την ανακοίνωσε λίγο πριν το αγώνισμα για το veto.

Νικήτρια ήταν τελικά η Σαμάνθα η οποία κατάφερε για δεύτερη φορά να πάρει το veto.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον αγώνα:

Στον αγώνα υπήρξε και μία δύσκολη στιγμή για την Ανχελίτα η οποία έχει ακροφοβία, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ξέσπασε σε κλάματα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πάντως, η Σοφία έχει προκαλέσει πολλές αντιπάθειες μέσα στο σπίτι. Τόσες που πλέον όλο και περισσότεροι συμπαίκτες της εναντιώνονται στο πρόσωπό της. Μάλιστα Νικόλας και Στιβ έσπευσαν να της ζητήσουν εξηγήσεις για κάποιους χαρακτηρισμούς της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Οι συζητήσεις και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα δεν σταμάτησαν καθώς η σχέση τους βρίσκεται πλέον σε άλλη βάση… Μάλιστα έκαναν προσωπικές εξομολογήσεις ο ένας στον άλλον. Δείτε το βίντεο:

Ποιον θα δούμε τελικά αύριο να αποχωρεί; Τον Steve, τη Σοφία ή την Ευδοκία μιας και η Σαμάνθα ανακοίνωσε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το βέτο που κέρδισε για να σώσει κάποιον από τους τρεις; Θα το ανακαλύψουμε αύριο στο live του Big Brother...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved