Σίσσυ Χρηστίδου: «Περάσαμε πολύ δύσκολα. Ένιωσα να λυγίζω πολλές φορές»
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: «Περάσαμε πολύ δύσκολα. Ένιωσα να λυγίζω πολλές φορές»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τη νέα της αρχή στο Mega αλλά και τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένειά της μετά τη διάγνωση της μητέρας της με λευχαιμία.

«Δεν σου κρύβω ότι υπήρχε σκέψη αν ο κόσμος μας ακολουθήσει στη νέα μας στέγη. Χάρηκα πολύ με την ανταπόκριση του κόσμου αλλά οι πρωινές εκπομπές όπως και όλα τα μαγκαζίνο είναι μαραθώνιος. Εκτός από χαρά μάς θύμισε και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο που μας δίνει την αγάπη του. Το Mega συνεχίζει να έχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου γιατί έχω υπάρχει εκεί τα πιο αθώα μου» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε δύσκολα η οποία πριν από λίγους μήνες εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τον αγώνα που δίνει η μητέρα της με τη λευχαιμία.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά και ένιωσα φορές να λυγίζω πολλές φορές όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά» τόνισε η παρουσιάστρια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved