Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτός είναι ο λόγος που κάνει πρεμιέρα μαζί με τις Άγριες μέλισσες
Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτός είναι ο λόγος που κάνει πρεμιέρα μαζί με τις Άγριες μέλισσες

Αρκετά καθυστερημένα σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια φαίνεται ότι ενεργοποιεί το πλήρες πρόγραμμα στην prime time ζώνη ο ΑΝΤ1.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα από τα αποδεδειγμένα δυνατά «όπλα» του στη μάχη της τηλεθέασης, οι «Άγριες μέλισσες», είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Αν και έχουν γυριστεί κάποια επεισόδια, φοβούμενοι τις εξελίξεις με την πανδημία, στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να καθυστερήσουν την πρεμιέρα της σειράς, ώστε να έχουν έτοιμα επεισόδια για παν ενδεχόμενο... και μέτρα.

Ωστόσο, ενώ το «Game of chefs» έχει ήδη ξεκινήσει, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα καθυστερήσει και αυτός να πει την πρώτη «καλησπέρα» της σεζόν περιμένοντας τις «Μέλισσες» να πετάξουν, για να βρεθεί και αυτός στον αέρα, ώστε να... γλυκαθεί από τις... μελωμένες τηλεθεάσεις που αναμένεται να εισπράττει από την επιτυχημένη σειρά.

Δικαιολογημένα, σε μια σεζόν ιδιαίτερα σκληρή και ανταγωνιστική, που πολλά και πολλοί θα κριθούν, ο «Άρνι» θέλει να έχει ένα γερό... πάτημα για να βρεθεί στο τηλεοπτικό τοπίο και σίγουρα ο τρίτος κύκλος της σειράς θα του... παραδίδει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται στους δέκτες μας, έχοντας στη συντροφιά του ξεχωριστούς καλεσμένους που είναι έτοιμοι να του αποκαλύψουν τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους, μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γρηγόρης θα ξεκλειδώσει τα συναισθήματά τους, θα τους κάνει να γελάσουν, να συγκινηθούν και να «ντύσουν» τα βράδια μας με τις δικές τους ιστορίες.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved