Λάκης Λαζόπουλος: Η ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση «Προδοσία» – Τι συνέβη
Media

Λάκης Λαζόπουλος: Η ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση «Προδοσία» – Τι συνέβη

O Λάκης Λαζόπουλος δεν θα είναι στην παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ που ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Βρετάνια στις 13 Οκτωβρίου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου θα ανέβαζαν στο θέατρο Βρετάνια την παράσταση, όμως το γραφείο Τύπου του Λάκη ανακοίνωσε πως για προσωπικούς λόγους ο ηθοποιός δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στην προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο παράσταση σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση "Προδοσία", του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους. Ζητά συγγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές τις καλοκαιρινής σεζόν ο Λάκης Λαζόπουλος, επικαλούμενος λόγους υγείας ακύρωσε την περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που υπέγραφε ο ίδιος και σκηνοθετούσε ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Πρόσφατα ο ηθοποιός πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και όπως είχε αναφέρει ο ίδιος: «...Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του. Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευση». Πριν από το περιστατικό ο Λάκης Λαζόπουλος παραδέχεται πως είχε έντονο στρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved