Δανδουλάκη: Άστραψε και βρόντηξε:«Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Κωνσταντινίδου;Δεν υπάρχει»
Media

Δανδουλάκη: Άστραψε και βρόντηξε:«Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Κωνσταντινίδου;Δεν υπάρχει»

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Κάτια Δανδουλάκη είπε χαρακτηριστικά στην Φαίη Σκορδά: «Δεν μπορώ να το κριτικάρω αυτό γιατί για να το πει το εννοεί, δεν λέει κάτι που δεν το εννοεί. Λέει κάτι που εκείνη πιστεύει. Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, οπότε, τι; Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει.»!

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Γιατί να κατακρίνω κάτι; Κάποιος λέει κάτι που αισθάνεται. Τώρα, αν εσύ αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό κάνε το ή πες το. Πώς θα κρίνω έναν άνθρωπο που είπε κάτι αν δεν καταλάβω για ποιο λόγο το λέει αυτό»;

Και κατέληξε λέγοντας: «Αποφεύγω να μιλάω, γιατί οι πράξεις μιλάνε»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι: «Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω»! Και τόνισε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;».

Όσον αφορά την απόφαση να μην παίζονται οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε δηλώσει: «Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι. Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές. Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία, όμως, και να γίνονται. Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται! Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει το χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει η αλήθεια είναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved