Familiar: Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο
Media

Familiar: Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Familiar: Κάθε Σάββατο και Κυριακή η μαμά Μυρτώ Κάζη και ο μπαμπάς Ετεοκλής Παύλου παρουσιάζουν ένα μαγκαζίνο που απευθύνεται στους σύγχρονους γονείς αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν να γίνουν γονείς.

Ειδικοί επιστήμονες δίνουν απαντήσεις αλλά και λύσεις στις απορίες και τα άγχη των γονέων, κάνοντας την καθημερινότητά τους πολύ πιο εύκολη.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 17:55 στο «Familiar» έρχεται ο μαιευτήρας- γυναικολόγος Ιωάννης Καλογήρου και λύνει όλες τις απορίες που μπορεί να έχουν οι γονείς σχετικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης. Εξηγεί γιατί η σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητη τόσο για τον τοκετό όσο και για τη σχέση του ζευγαριού. Η Mama Tsita ετοιμάζει μια γρήγορη και εύκολη συνταγή, με κοτόπουλο σε σάλτσα ντομάτας και πέστο βασιλικού, που μπορεί να φτιάξει η μαμά ή ο μπαμπάς σε μόλις 30 λεπτά. Η Δήμητρα Αγγελίδου εξομολογείται πως ένιωσε όταν πήγε στο γυναικολόγο της για υπερηχογράφημα και δεν άκουσε ποτέ την καρδιά του μωρού της.


Στο πλατό της εκπομπής καλεσμένη είναι η Μαρία Φραγκάκη, η οποία μιλά για την μητρότητα και για το αν της άλλαξε την ζωή. Αποκαλύπτει ότι ο γιος της την συμβουλεύει για τα επαγγελματικά της και πως την παρότρυνε να συμμετάσχει στην «Φάρμα».

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 17:55 στο «Familiar», η Αγγελική Καβαλλιεράτου δίνει συμβουλές στους γονείς για το πως πρέπει να μιλήσουν στα παιδιά τους για το διαζύγιο. Η Mama Tsita ετοιμάζει σπιτικά pancakes μήλου, ιδανικά για τις απογευματινές λιγούρες ή ακόμα και για κολατσιό στο σχολείο. Ακόμα, η Ιωάννα Βαπορίζη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, εξηγεί τα οφέλη της άσκησης στον τοκετό αλλά και στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους.
Στο πλατό της εκπομπής καλεσμένος είναι ο Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος λέει ότι μπορεί να χώρισε αλλά φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με τον γιο του και ότι ο νόμος της συνεπιμέλειας θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο σε αυτό.

Όλα όσα θέλει να ξέρει ένας γονιός ή κάποιος που σκέφτεται να δημιουργήσει οικογένεια θα τα δει στη νέα εκπομπή του OPEN «Familiar», με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου, κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:55 στο OPEN.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved