Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού! Το μήνυμά στην κατηγορούμενη on air
Media

Επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού! Το μήνυμά στην κατηγορούμενη on air

Συγκλονισμένη η Ναταλία Γερμανού με την εικόνα της Ιωάννας που με θάρρος και πίστη συνεχίζει τον αγώνα της αλλά και σοκαρισμένη με την αντίδραση της κατηγορούμενης που δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο.

Η παρουσιάστρια μάλιστα το μεσημέρι του Σαββάτου (18-09) μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» δε δίστασε να την σχολιάσει αλλά και να της στείλει μήνυμα κοιτάζοντας την κάμερα.

«Είδαμε συγκλονιστικές εικόνες στο δικαστήριο. Σοκαρίστηκα δυσάρεστα που δεν παρευρέθηκε η κατηγορούμενη. Μου έδειξε το πρόσωπο μιας κοπέλας, η οποία όχι απλά…. είμαστε και στην τηλεόραση και πρέπει να προσέχω τι λέω… όχι απλά κάνεις το κακό, είσαι και δειλή και δράστις, είσαι τόση τελικά, είσαι τόση», είπε κάνοντας μια κίνηση με το χέρι της.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Λίγες ώρες πριν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε ο δικηγόρος του 40χρονου, ο οποίος θεωρούνταν το «μήλον της έριδος» στην επίθεση με βιτριόλι.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved