Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε πότε κάνει πρεμιέρα στο Mega – Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής
Media

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε πότε κάνει πρεμιέρα στο Mega – Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής

Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καραβάτου ξανά μαζί μετά από χρόνια στην τηλεόραση. 

Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega στην οποία θα βλέπουμε και την Μαρία Ηλιάκη.

Με πολύ κέφι και ανανεωμένη διάθεση η ομάδα του «Τι Λες Τώρα» ετοιμάζει τις τελευταίες πινελιές της εκπομπής λίγες μέρες προτού εμφανιστούν στους δέκτες μας.

Μέσα από ένα βίντεο στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πότε κάνει πρεμιέρα.

Όπως η ίδια είπε η εκπομπή «Τι λες τώρα», κάνει πρεμιέρα το άλλο Σαββάτο στις 25 Σεπτεμβρίου.

Δες το βίντεο της

ΤΟ Mega με ανακοίνωσή του ανέφερε για την Κατερίνα Καραβάτου: "είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί."!

Ενώ για την Ηλιάκη, ο σταθμός είχε αναφέρει:
«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.
Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες.
Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved