Σασμός: Έρχεται το επεισόδιο που θα αλλάξει τα πάντα! Το πένθος και οι σκηνές που κόβουν την ανάσα
Media

Σασμός: Έρχεται το επεισόδιο που θα αλλάξει τα πάντα! Το πένθος και οι σκηνές που κόβουν την ανάσα

Σασμός: Συγκλονίζουν τα νέα επεισόδια. Ο Κωνσταντής πέφτει νεκρός και οι φωτογραφίες από το γύρισμα σοκάρουν.

Η έχθρα μεταξύ των δύο οικογενειών όχι απλά δεν θα φθαρεί, θα φουντώσει ακόμα περισσότερο. Αφορμή θα είναι φυσικά ο θάνατος του Στεφανή. Το γεγονός πως υπήρξε ένταση με τον Πέτρο πριν από λίγες ημέρες θα πυροδοτήσει την κατάσταση στο χωριό.

Ο Στεφανής συνεχίζει να ζει έντονα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στη ζωή του. Από τη μία δεν σταματά να βγαίνει κρυφά με την Άσπα και από την άλλη η απόφαση του να αθετήσει τον λόγο του και να μην πουλήσει τελικά χωράφια στον Πέτρο Βρουλάκη αναστατώνουν και τους δύο.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Στεφανής θα κληθεί να αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά τον Πέτρο, όπου θα του ζητήσει εξηγήσει: «Δεν έχεις μπέσα, ούτε λόγο. Μου είπες πως θα μου πουλήσεις τα χωράφια σου και τώρα αθέτησες τον λόγο σου. Τι συμβαίνει, Στεφανή; Νομίζεις ότι μπορείς να παίζεις μαζί μου;», θα τον ρωτήσει ο Πέτρος και ο άντρας απέναντι του θα προσπαθήσει να του ξεφύγει, θα κοντοσταθεί μόνο όταν ακούσει από τον Πέτρο «Δεν τελειώσαμε, Στεφανή».
Δεν θα δώσει όμως περαιτέρω σημασία, ποτέ δεν το κάνει άλλωστε. Απλά θα συνεχίσει τον δρόμο του για το σπίτι.

Λίγο αργότερα και ενώ θεωρεί πως το περιστατικό έχει λήξει μεταξύ τους, θα πάει με τα αγόρια του χωριού στο μαντρί που είναι στο βουνό και ανάμεσα τους θα είναι και ο γιος του ο Νικηφόρος. Η ώρα θα κυλά χωρίς κανένα ενδιαφέρον μέχρι που θα ακουστεί ένας πυροβολισμός. Οι άντρες θα κοιταχτούν μεταξύ τους έντρομοι και αμέσως θα δουν πως ο Στεφανής είναι πεσμένος καταγής.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα (20-09)

Ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη, την ίδια ώρα που ο Αστέρης απομακρύνεται από τη Στέλλα.
Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου. Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική. Ο Στεφανής κατευθύνεται με τα αγόρια στο μαντρί, ενώ ο Αστέρης αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα.

Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά, και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια…

Δες τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved