Media

Η αμηχανία της Γερμανού για τις δηλώσεις της Ιωαννίδου για Φιλιππίδη-Κιμούλη! Το σχόλιό της...

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου που έκανε μέσα στην εβδομάδα μιλώντας για τα όσα έχουν ακουστεί για Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στον στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα τι έκανε ο Κιμούλης, γιατί τον μπερδέψανε με τους άλλους; Έδωσε νομίζω μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα, συγγνώμη.

Με πονάει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε όλο αυτό, κακώς είναι στην φυλακή για εμένα, πήγε να με φλερτάρει είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με την γυναίκα του, την Ελπίδα».

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν κλήθηκε να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις και εκείνη είπε: «Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου.

Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν την άποψή τους. Ο καθένας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι θέλει. Εμείς δεν θα στερήσουμε την ελευθερία να πάρουν το μέρος του, απλά θα θυμίσουμε ότι όλοι κρινόμαστε γι' αυτά που λέμε και κάνουμε.

Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα σε κάποιον να πιστεύει ότι θέλει και να νιώθει ότι θέλει. Εμείς μπορούμε να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε. Έχει τη δική της σχέση με τους ανθρώπους που κρίνονται από τη δικαιοσύνη».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved