Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν γνωρίζω τον 40χρονο. Με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει συνεργός»
Media

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν γνωρίζω τον 40χρονο. Με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει συνεργός»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ALPHA Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει και για τον 40χρονο που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου, επισημαίνοντας πως δεν τον γνωρίζει καν.
«Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε γιατί η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Εγώ θα ήθελα να έρθει στο δικαστήριο (σ.σ: ο 40χρονος) και να πει στην αλήθεια, αυτά που πραγματικά ξέρει. Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, δεν ξέρω τη φωνή του, ούτε την όψη του. Εκτός από τη συνομιλία που είχαμε στο Facebook δεν υπήρξε ποτέ καμία άλλη επικοινωνία», είπε αρχικά.

«Δεν έχει κάνει καμία κίνηση για επικοινωνία ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από την πλευρά του. Εγώ δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν από τους δύο. Όλα τα μηνύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν έρθει και από τις δύο πλευρές προς εμένα. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους δύο και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που εγώ έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία. Προσπαθούσα να βοηθήσω, να απαντήσω. Είμαι ειλικρινής. Με την κατηγορούμενη είχαμε μια τυπική κοινωνική συναναστροφή», εξήγησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Επιπλέον, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι την τρομάζει το γεγονός ότι μπορεί έξω να κυκλοφορεί ελεύθερος ο συνεργός της κατηγορούμενης, καθώς είναι κάτι για το οποίο έχει ενημερωθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved