GNTM: Η υποψήφια που θα αφήσει άφωνο τον Γιώργο Καράβα και οι κριτές θα σηκωθούν από τις θέσεις τους
Media

GNTM: Η υποψήφια που θα αφήσει άφωνο τον Γιώργο Καράβα και οι κριτές θα σηκωθούν από τις θέσεις τους

GNTM 4 και … “boys and girls are back” για νέες, απίθανες high fashion προκλήσεις!

 

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος.

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους - να γίνουν το επόμενο GNTM!

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου) ήταν πολλά τα απρόοπτα και οι εξαιρετικά αστείες στιγμές, που έζησαν οι τέσσερις κριτές Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ο Άγγελος Μπράτης χρησιμοποίησε τη Wild Card και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία σε μία υποψήφια, που τον κέρδισε με τη δυναμική της παρουσία και ομορφιά αλλά και με τις ικανότητες της στο Παγκράτιο Άθλημα!

Ο Δημήτρης Σκουλός και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχουν ακόμα στη διάθεσή τους τις δικές τους κάρτες και η αγωνία παραμένει για το πότε θα αποφασίσουν να τις χρησιμοποιήσουν.

Στη σημερινή audition (Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου) μια υποψήφια καταφέρνει να αφήσει άφωνο τον Γιώργο Καράβα και να ενθουσιάσει τους κριτές, που σηκώνονται από την καρέκλα τους, ενώ δεν θα λείψουν και οι ανθρώπινες στιγμές συγκίνησης.

Το GNTM 4 επέστρεψε πιο εντυπωσιακό, αισιόδοξο και σύγχρονο από ποτέ!

Στο GNTM 4 έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κατά του Covid 19, για την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγή του διαγωνισμού.

Δείτε το trailer της Δευτέρας 20/9

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved