Τηλεθέαση: Πρώτο το «Χαμογέλα και πάλι» στο δυναμικό κοινό
Media

Τηλεθέαση: Πρώτο το «Χαμογέλα και πάλι» στο δυναμικό κοινό

Χαμογέλα και πάλι: Τι νούμερα σημείωσε η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το περασμένο Σαββατοκύριακο;

Σαββατοκύριακο πρωτιάς για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του MEGA και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι!». Στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή κυριάρχησε με ποσοστό 18,6%, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και 19,3%, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Το «Χαμογέλα και πάλι!» επικράτησε στη ζώνη του στην ίδια κατηγορία κοινού και η μέση κάλυψη των δύο ημερών έφτασε τους 912.545 τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικεία κοινά η εκπομπή εκτοξεύτηκε στο 26,2%.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» το δεύτερο Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε στο MEGA έδειξε τη δυναμική της, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με μια παρέα που ξέρει να προβληματίζεται στα σοβαρά και να χαμογελά στα ευχάριστα.

Παρ' όλο που διανύουμε τα πρώτα σαββατοκύριακα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, άρχισαν να δείχνουν τα... δόντια τους οι παρουσιαστές που σκοπεύουν να υπερισχύσουν στις καρδιές των τηλεθεατών.
Με τις επιλογές του τηλεθεατή όλο και να αυξάνονται πλέον ο ανταγωνισμός χτυπάει... κόκκινο τόσο στην πρωινή όσο και στη μεσημεριανή ζώνη των καναλιών τα Σαββατοκύριακα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved