Η γη της ελιάς: Έρωτας τέλος! Στέφανος και Μυρτάλη χωρίζουν
Media

Η γη της ελιάς: Έρωτας τέλος! Στέφανος και Μυρτάλη χωρίζουν

Η γη της ελιάς: Ενώ Μάνος και Μαρίνα παραδίδονται ξανά στο παλιό πάθος, ο Στέφανος κάνει άλλη μια σκηνή ζηλοτυπίας στη Μυρτάλη, η οποία δεν αντέχει άλλο και αντιδρά έντονα.

Το ζευγάρι οδηγείται στο χωρισμό, την ώρα που η Αθηνά βλέπει πια το αληθινό και... αδίστακτο πρόσωπο του Δημήτρη.

Η κατάσταση ανάμεσα στη Χάιδω και τον Μάνο ξεφεύγει πια από κάθε έλεγχο. Εκείνος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί τη Μαρίνα, για την οποία δεν έπαψε ποτέ να έχει αισθήματα. Τώρα, με αφορμή τη συνάντησή τους, βλέπει τη Χάιδω να τη διασύρει σε όλο το χωριό και δεν είναι διατεθειμένος να το ανεχτεί. Η Χάιδω από την πλευρά της, ένα όπλο έτοιμο να εκπυρσοκροτήσει, ψάχνει εναγωνίως έναν τρόπο να σβήσει τη φωτιά που καίει την ψυχή της μετά τη διπλή δολοφονία του άντρα και της κόρης της. Θεωρεί πως ο Μάνος και η Μαρίνα έπαιζαν τόσο καιρό παιχνίδι πίσω από την πλάτη τους και γι' αυτό τους κάνει βούκινο. Όταν ο Μάνος πηγαίνει να λογαριαστεί μαζί της, ανταλλάσσουν άγριες κουβέντες...

Φτάνει στο σημείο να την απειλήσει και η Χάιδω τρέχει αμέσως να ενημερώσει τον Ισίδωρο, ο οποίος όμως αδυνατεί να συνετίσει το γιο του. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα, κολακευμένη από τον τρόπο που την υπερασπίζεται ο πρώην αγαπημένος της, σκέφτεται να του δώσει άλλη μια ευκαιρία, αλλά συνειδητοποιεί ότι, όμως, νιώθει ό δεν μπορεί να το κάνει. Και ο ίδιος τι δεν έχει τη δύναμη να τη διεκδικήσει άλλο. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι το κεφάλαιο της σχέσης τους θα κλείσει οριστικά, η κίνησή της να βγει για φαγητό με τον Δημήτρη, ξυπνά ξανά το παλιό πάθος. Έξαλλος ο Μάνος δεν μπορεί να κρύψει τη ζήλια.του, πηγαίνει στο σπίτι της και οι δυο τους κάνουν έρωτα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος με τη Μυρτάλη, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση στο σπίτι του, που έχει γίνει αφόρητη. Η Αρετή, αδυνατώντας να δεχτεί την απόρριψη της κόρης της, διαρκώς στον Στάθη, ο οποίος, από τύψεις λόγω της σχέσης του με την Ιουλία, δεν τολμά να την αποπάρει. Μετά από έναν ακόμα καβγά, η Μυρτάλη αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι της Μαρίνας και ο Στέφανος την ακολουθεί. Κανείς από τους δυο τους δεν ξέρει ότι ο Δημήτρης έχει δώσει εντολή στον Ανέστη να «τελειώσει» την κοπέλα οριστικά και αμετάκλητα. Αυτός με τη σειρά του προσλαμβάνει κακοποιό, ο οποίος καταστρώνει το σχέδιο της δολοφονίας της.

Ο Δημήτρης εκβιάζει την Αθηνά!

Η Άννα, μην αντέχοντας άλλο τις υπεκφυγές και τις δικαιολογίες του Δημήτρη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Εμφανίζεται, λοιπόν, στην Αθηνά και της λέει ότι αυτή και ο γιος της είναι ερωτευμένοι! Η Αθηνά πέφτει από τα σύννεφα και, εκτός εαυτού, μόλις τον ξαναβλέπει μπροστά της, τον διώχνει από το σπίτι! Κι αυτός, όμως, δεν το βάζει κάτω... Αντίθετα, αρχίζει να την εκβιάζει πως αν δεν του δώσει λεφτά, θα αποκαλύψει σε όλη τη Μάνη πως δεν είναι γιος της! Ξαφνικά, η Αθηνά βρίσκεται σε θέση άμυνας και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ευτυχώς, η σχέση της με τη Μαργαρίτα δείχνει να έχει αποκατασταθεί και πάνω της βρίσκει ένα στήριγμα για να ακουμπήσει. Όταν φτάνει η ώρα της επίθεσης στη Μυρτάλη, η τύχη αποδεικνύεται σύμμαχος της κοπέλας για άλλη μία φορά, καθώς τραυματίζεται, αλλά όχι σοβαρά. Ο Αλέξης, που είναι εκεί, φροντίζει να τη μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Εκείνη θέλει να επικοινωνήσει με τον Στέφανο για να του πει τι της έχει συμβεί, όμως συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει το κινητό της και δανείζεται αυτό του Αλέξη, γεγονός που από μόνο του γίνεται αφορμή για έναν τεράστιο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι... Ο Στέφανος αρνείται ακόμα και να την ακούσει κι εκείνη, αδυνατώντας να ανεχθεί πλέον τη ζήλια του, ανεβάζει κι άλλο τους τόνους. Ο καβγάς κλιμακώνεται μέσα σε λίγα λεπτά και τελικά το ζευγάρι, θολωμένο από το θυμό, οδηγείται στο χωρισμό.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved