Άγριες μέλισσες: Η «Κορίνα» μιλά για τον ρόλο της και όσα θέλεις να ξέρεις
Media

Άγριες μέλισσες: Η «Κορίνα» μιλά για τον ρόλο της και όσα θέλεις να ξέρεις

Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα και ο Λευτέρης, τα παιδιά  του Ακύλα Μεγαρίτη, έρχονται με... φόρα και αναστατώνουν το Διαφάνι!

Εκείνη ερωτεύεται με πάθος τον Μελέτη και στο Διαφάνι έρχονται τα πάνω - κάτω.

Η Στέλλα Ψαρουδάκη η οποία θα την υποδυθεί μίλησε για όλα.

  • «Σύστησέ» μας την Κορίνα...

«Είναι η μικρή κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης) και της Ζωής (Μαρκέλλα Γιαννάτου). Έχει έναν αδελφό, τον Λευτέρη. Πριν από λίγους μήνες ερωτεύεται για πρώτη φορά, τον Μελέτη, και ονειρεύεται μια νέα ζωή μαζί του στο Διαφάνι».

  • Τι σε γοητεύει στον χαρακτήρα της;

«Είναι γεμάτη αντιθετικά στοιχεία. Έχει δυναμισμό και παράλληλα είναι ευαίσθητη. Έχει τον ενθουσιασμό ενός παιδιού και την ωριμότητα ενός ενήλικα. Εγώ τη βλέπω ως ένα πλάσμα φωτεινό, που κρύβει αρκετό πόνο μέσα της, τον οποίο εξωτερικεύει φτιάχνοντας τείχη γύρω της και κρατώντας αποστάσεις. Κυνηγάει αυτό που θέλει με κάθε τρόπο και συνήθως τα καταφέρνει. Μπορεί να γίνει εύκολα αντιπαθητική, αλλά στην πραγματικότητα διψάει για αγάπη και αποδοχή».

  • Ποια είναι η σχέση της με την οικογένεια της;

«Με τη μητέρα της έχουν μια αρκετά συγκρουσιακή σχέση. Πίσω από τον ανταγωνισμό μεταξύ τους κρύβεται πολλή αγάπη, όμως η Κορίνα αισθάνεται πληγωμένη από εκείνη και αυτό είναι ένα αγκάθι ανάμεσα τους. Στον αδελφό της και τις πράξεις του βρίσκει συνέχεια λάθη. Γίνεται πιεστική και επικριτική απέναντι του. Αν και μικρότερη, του κάνει διαρκώς υποδείξεις για τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του. Ο μπαμπάς της είναι ο σύμμαχός της. Οι δυο τους απέναντι σε όλους».

  • Ο Ακύλας είναι ένας πολύ «σκοτεινός» ήρωας... Καταλαβαίνει αυτές τις πτυχές του χαρακτήρα του;

«Στον Ακύλα βλέπει τον μπαμπά της. Τον ήρωά της. Εκείνος δεν κάνει ποτέ λάθη. Είναι πάντα δυνατός. Τον δικαιολογεί σε όλα. Μέσα από κάθε πράξη της προσπαθεί να τον ικανοποιήσει και να τον κάνει περήφανο. Δίπλα του αισθάνεται ασφαλής. Δεν γνωρίζει τη σκοτεινή του πλευρά. Και αν την υποψιάζεται, την αρνείται πεισματικά... Και νομίζω ότι ούτε εκείνος θα την έδειχνε ποτέ σε εκείνη».

  • Γνωρίζει το παρελθόν του Μελέτη με την Πηνελόπη;

«Η Κορίνα καθοδηγείται από τον έρωτα που νιώθει για τον Μελέτη και μπαίνει με τρόπο αγνό σε αυτή τη σχέση. Γνωρίζει όσα εκείνος επιλέγει να μοιραστεί μαζί της», είπε η Στέλλα Ψαρουδάκη στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved