Σασμός: Ο Τάσος Νούσιας δίνει spoiler: Έρχονται νέοι κρυφοί έρωτες
Media

Σασμός: Ο Τάσος Νούσιας δίνει spoiler: Έρχονται νέοι κρυφοί έρωτες

Ο Στεφανής Σταματάκης είναι ένας σκληρός και πεισματάρης και ο Τάσος Νούσιας δουλεύει αυτό το διάστημα ώστε να τον κάνει προσιτό στο κοινό και να του δώσει ελαφρυντικά.

Ο ηθοποιός μιλά για τις εκπλήξεις που κρύβει ο ρόλος του στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» και τις σκέψεις του για τη θεατρική σεζόν που πλησιάζει.

  • Εκτός από θανάτους, θα προκύψουν και έρωτες;

«Βεβαίως. Προκύπτουν έρωτες κρυφοί. Είναι μια δουλειά πολύ αληθινή, πολύ ανθρώπινη, με αδυναμίες και λάθη, με ό, τι χαρακτηρίζει την ίδια τη ζωή».

  • Μου είπατε πριν πως ο Στεφανής είναι η αφορμή για τη βεντέτα. Ωστόσο, μήπως στο τέλος βοηθά ώστε να λυθεί όλο αυτό;

«Ναι! Οφείλει να βοηθήσει σε όλο αυτό και τελικά θα λυθεί. Δεν μπορεί να οδηγηθεί στη λύτρωση ένα έργο βάσει της αρχαίας ελληνικήςτραγωδίας χωρίς κάθαρση και νέμεση. Εκτός και αν η σειρά πάει και δεύτερη σεζόν και έτσι λυθεί την επόμενη σεζόν».

  • Τελικά ο έρωτας μπορεί να νικήσει μια βεντέτα;

«Δεν ξέρω, μπορεί. Όπως λέει και ο χορός στην Αντιγόνη, "έρωτας ανίκατε μάχαν", δηλαδή ο έρωτας είναι ανίκητος στη μάχη. Τώρα όμως, στην προκειμένη περίπτωση, σε ποια μάχη; Της βεντέτας; Ο έρωτας έχει αυτή την ικανότητα, οπότε για όσο διαρκεί ο άνθρωπος περνάει στην αθανασία. Άρα μπορεί και να νικάει, είπε ο Τάσος Νούσιας στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved