Η αγωνία κορυφώνεται απόψε στο GNTM 4! Η wild card του Σκουλού και η έναρξη του Id catwalk!
Media

Η αγωνία κορυφώνεται απόψε στο GNTM 4! Η wild card του Σκουλού και η έναρξη του Id catwalk!

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν,  επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος.

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους - να γίνουν το επόμενο GNTM!

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου) οι τέσσερις κριτές Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, έδωσαν τα “ναι” αλλά και τα “όχι” τους, στα υποψήφια μοντέλα.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου χρησιμοποίησε τη Wild Card και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν υποψήφιο, που τη συγκίνησε με την προσωπική του ιστορία δύναμης και τον αποφασιστικό του χαρακτήρα.

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι πια ο μόνος, που κρατάει ακόμα την κάρτα του, μια κάρτα που θα δώσει σε κάποιον ή κάποια τη μεγάλη ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamp.

Στη σημερινή audition (Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου) τα υποψήφια μοντέλα έχουν υψηλούς στόχους και μεγάλα όνειρα αλλά οι κριτές είναι εκείνοι, που θα κρίνουν αν έχουν και τα προσόντα για να γίνουν το επόμενο GNTM.

Απόψε, η πρώτη φάση των auditions ολοκληρώνεται και έρχεται η σημαντική δοκιμασία του πολυσυζητημένου Id catwalk! Σε αυτό το μοναδικό catwalk, οι υποψήφιοι καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν ένα ειδικό, διαφορετικό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη στυλιστική ταυτότητα, που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν, ώστε οι καλύτεροι να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία, οι τέσσερις κριτές Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, θέλουν να δουν και να κρίνουν το προσωπικό στυλ και το περπάτημα του κάθε υποψήφιου μοντέλου.

Η αγωνία κορυφώνεται! Ποιοι θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν και να περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp;

Το GNTM 4 επέστρεψε πιο εντυπωσιακό, αισιόδοξο και σύγχρονο από ποτέ!

Στο GNTM 4 έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κατά του Covid 19, για την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγή του διαγωνισμού.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved