Άσε μας ρε μαμά: Η Τζοβάνα αποκαλύπτει σε όλους το «βίντεο της ντροπής» της Ρωξάνης
Media

Άσε μας ρε μαμά: Η Τζοβάνα αποκαλύπτει σε όλους το «βίντεο της ντροπής» της Ρωξάνης

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (22/9), η Ρωξάνη προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη της σχέσης της κολλητής της με τον μεγάλο της έρωτα.

Το σοκ της θα δημιουργήσει μια αλυσίδα αντιδράσεων που θα οδηγήσουν τόσο αυτή όσο και τον Δημήτρη σε σημαντικές αποφάσεις. Ο Θωμάς ψάχνει τρόπους να φτάσει κι αυτός στο πάρτι, αλλά όλα δείχνουν να είναι εναντίον του, ενώ δεν ξέρει ότι στο σπίτι του τον περιμένει μια έκπληξη… η επιστροφή της κόρης του από την Αγγλία. Ταυτόχρονα, η Τζοβάνα αποκαλύπτει σε όλους το «βίντεο της ντροπής» της Ρωξάνης από την Αμερική και ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της πεθεράς της, φτάνοντας να μιλήσει μέχρι και με το «βαρύ πυροβολικό», την Ελευθερία, την πεθερά της Ρωξάνης στην Μάνη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε..

Η Ρωξάνη, «δέχεται» ψύχραιμα την ανακοίνωση γάμου του Λευτέρη με τη Νάντια, αλλά πιέζει τον Μενέλαο να φέρει πίσω την Τζοβάνα. Η Τζοβάνα από τη μεριά της, επιστρέφει μόνη της γιατί αισθάνεται ότι χάνει έδαφος έναντι της Ρωξάνης στη σχέση της με τον Άρη. Κι ενώ η Γεσθημανή βρίσκεται στον πυρετό των προετοιμασιών για το πάρτι της Νικόλ, η Ρωξάνη με τα κορίτσια του σπιτιού πηγαίνει στη λαϊκή αγορά για ψώνια. Εκεί, συναντά τον Δημήτρη για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και η ένταση μεταξύ τους είναι εμφανής. Ο Παπαπέτρου ξεκινά την πολιορκία της Ρωξάνης, η οποία στο πάρτι της Νικόλ θα μάθει την αλήθεια για το Δημήτρη και την Έλλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved