Σασμός: Γιώργος Αμούτζας: O Νικηφόρος αποχαιρετά τον τηλεοπτικό του πατέρα, Στεφανή και συγκινεί!
Media

Σασμός: Γιώργος Αμούτζας: O Νικηφόρος αποχαιρετά τον τηλεοπτικό του πατέρα, Στεφανή και συγκινεί!

Χθες (20/9) ο Στεφανής, από τη σειρά Σασμός, έπεσε νεκρός στο χώμα από τις σφαίρες του δολοφόνου του και ο γιος του, Νικηφόρος, δεν μπορούσε να το πιστέψει. 

Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε, ήταν πραγματικά συγκλονιστικές και άγγιξαν τους τηλεθεατές, με τον τηλεοπτικό Νικηφόρο, κατά κόσμον Γιώργο Αμούτζα να κλαίει γοερά πάνω από το νεκρό σώμα του πατέρα του, κατά κόσμον Τάσου Νούσια.

Απόψε (21/9) παρακολουθήσαμε και άλλες τέτοιες συγκινητικές σκηνές, με την οικογένειά του, να κλαίει και πάλι πάνω από το άψυχο κορμί του, ανύμποροι άλοι να μπορούν να πιστέψουν πως ο Στεφανής Σταματάκης είναι νεκρός.

Πατέρας και γιος, όπως "ορίστηκαν" από τους σεναριογράφους της σειράς, φαίνεται πως έχουν καταφέρει μέσα από τη συνεργασία τους να αποκτήσουν μία πολύ καλή σχέση που βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση και τον σεβασμό.

Γι' αυτό και η αποχώρηση του Τάσου Νούσια -κατά πώς δείχνουν τα πράγματα- είναι ένα γεγονός που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον νεαρό ηθοποιό.

Ο Γιώργος Αμούτζας με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον τηλεοπτικό του πατέρα και το έκανε με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, την οποία συνόδευε με μία κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα.

"Ο Νικηφόρος αποχαιρετά για τελευταία φορά τον Στεφανή. Τα μάτια μου περιγράφουν τα συναισθήματά μου για αυτόν τον άνθρωπο. Τάσο Νούσια, σε ευχαριστώ για όλα!” έγραψε ο νεαρός ηθοποιός κερδίζοντας "βροχή" τα likes.

Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved