Ήλιος: Δημητροπούλου – Λαγούτης κάνουν spoiler λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα
Media

Ήλιος: Δημητροπούλου – Λαγούτης κάνουν spoiler λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα

Συνέντευξη σε εβδομαδίο περιοδικό παραχώρησαν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Πέτρος Λαγούτης.

Δεν θα μπορούσαν να μη μιλήσουν φυσικά και για την σειρά «Ήλιος» στην οποία πρωταγωνιστούν.

  • Πώς αισθάνεστε που ο «Hλιος» λάμπει και φέτος στη μικρή οθόνη;

Ευγενία Δημητροπούλου: Χαίρομαι πολύ που η δουλειά αυτή αγαπήθηκε και ο «Ηλιος» μας θα συνεχίσει να λάμπει και να φωτίζει και για δεύτερη χρόνια!

Πέτρος Λαγούτης: Μπήκα στη σειρά τον περασμένο Μάρτιο, αρκετά μετά δηλαδή την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν. Εγώ γοητεύτηκα από τον ρόλο του Νικήτα αλλά και από τους συντελεστές. Κατάλαβα αμέσως γιατί η σειρά σημείωνε μεγάλη επιτυχία, οπότε δεν μου έκανε εντύπωση το ότι είμαστε στη 2η χρονιά. Εχει όλα τα μυστικά της επιτυχίας.

  • Περιμένατε αυτή τη μεγάλη επιτυχία λοιπόν; Ποια στοιχεία θεωρείτε ότι έκαναν το κοινό να αγκαλιάσει τη δουλειά και να της χαρίσει πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης;

Ε.Δ.: Είμαι πολύ χαρούμενη που η σειρά αγαπήθηκε τόσο πολύ! Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τους ήρωες και τις ιστορίες τους και θέλει να δει τη συνέχεια. Θεωρώ πως η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην εξέλιξη της ιστορίας είναι το πρώτο στοιχείο. Γιατί είναι δύσκολο να εξελίσσεις συνέχεια μια ιστορία σε τόσα επεισόδια και να υπάρχουν συνεχώς ανατροπές. Θεωρώ επίσης πως καταλυτικό ρόλο παίζει και το ίδιο το γύρισμα γιατί όλοι καταβάλλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλεύουμε με εντατικούς ρυθμούς για να βγάζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλες τις συνθήκες.

Π.Λ.: Νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη Μαρία Γεωργιάδου και την ομάδα της. Καθώς έχω ξανακάνει καθημερινό, θα πω με βεβαιότητα ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, χωρίς επαναλήψεις. Η θεματολογία με τον τρόπο που αναπτύσσεται είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ακόμη και εμείς οι ηθοποιοί ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα επόμενα επεισόδια. Να σημειώσω, βέβαια, ότι και το καστ έχει παίξει τον ρόλο του. Αν δεν σε κερδίσουν οι ηθοποιοί, έχει χαθεί ένα μέρος του στοιχήματος. Στη δική μας περίπτωση έχει αναπτυχθεί χημεία μεταξύ όλων μας και αυτό είναι σπουδαίο.

  • Εχετε ήδη τα σενάρια των επόμενων επεισοδίων στα χέρια σας, οπότε μπορείτε να μας δώσετε μία αίσθηση από τη συνέχεια;

Ε.Δ.: Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θαυμάζω τη φαντασία της Μαρίας Γεωργιάδου και της ομάδας της που καταφέρνουν να μας στέλνουν σενάρια γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις! Επίσης, το παρελθόν των ηρώων εμφανίζεται και σίγουρα οι αναταραχές θα είναι πολλές.

Π.Λ.: Η αγωνία μου αναφορικά με τον Νικήτα, στον δεύτερο κύκλο, ήταν να μην ατονήσει. Είναι ένας δραπέτης, καλός χαρακτήρας, όμως, που δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί. Οταν πήρα τα σενάρια στα χέρια μου για τα νέα επεισόδια, ησύχασα. Ο Νικήτας συνεχίζει να εκπλήσσει, θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Μέσα από άλλα πράγματα, θα ξανασκεφτεί σαν τυχοδιώκτης, σαν ένας άνθρωπος που μεγάλωσε σαν αγρίμι. Θέλει αγάπη, θαλπωρή, αλλά όταν έχει περάσει όλη του τη ζωή ως κυνηγημένος, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

  • Τον έρωτα μεταξύ σας θα τον ζήσετε ξανά;

Ε.Δ.: Μία γυναίκα από το παρελθόν του Νικήτα θα εισβάλει στη ζωή τους όπως ήδη είδατε και θα τους ταράξει για τα καλά. Είναι αποφασισμένη, αδίστακτη και διεκδικητική και φυσικά χωρίς αγαθές προθέσεις. Ολα αυτά απειλούν τις ισορροπίες και τη σχέση τους.

Π.Λ.: Θα τον ζήσουμε έστω και για λίγο και μετ’ εμποδίων. Τα προβλήματα θα είναι πολλά, αλλά σίγουρα θα ζήσουμε κάποιες ωραίες στιγμές.

  • Προσδοκάτε η δεύτερη σεζόν να έχει την ίδια επιτυχία με την περασμένη ή μεγαλύτερη; Φέτος ο ανταγωνισμός είναι ακόμη μεγαλύτερος…

Ε.Δ.: Θέλω πολύ να αγαπηθεί το ίδιο και ακόμα περισσότερο και η δεύτερη σεζόν του «Ηλιου» μας. Δουλεύουμε όλοι πολύ για να ανταμείψουμε τους τηλεθεατές.

Π.Λ.: Συμφωνώ με την Ευγενία. Ολοι μας δίνουμε το 100% του εαυτού μας, αλλά η επιτυχία είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Το θετικό είναι ότι ο «Ηλιος» έχει κερδίσει το κοινό του και δύσκολα θα το χάσει, είπαν στο TV Τύπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved