To αύριο μας ανήκει: Ώρες αγωνίας! Η Έλλη δέχεται δολοφονική επίθεση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο
Media

To αύριο μας ανήκει: Ώρες αγωνίας! Η Έλλη δέχεται δολοφονική επίθεση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο

To αύριο μας ανήκει: Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στην καθημερινή δραματική σειρά του Mega.

Σύμφωνα με το mytv η 'Ελλη μαθαίνει επιτέλους τι έχει απογίνει ο γιος της, όμως λίγο δέχεται δολοφονική επίθεση και μεταφέρεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο...

Η Έλλη ανήκει στην κατηγορία των ηρώων που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή τους. Μάλιστα, μετά την έκρηξη, έχασε τη μνήμη της και παλεύει να θυμηθεί το παρελθόν της. Η ίδια είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να μάθει τι απέγινε το μωρό που έφερε στον κόσμο πριν από χρόνια. Όπως θα δούμε στην πορεία της σειράς, η κοπέλα ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ αρχίζει να πιστεύει ότι ο Λεωνίδας είναι γιος της και για αυτό θέλει να κάνει τεστ DΝΑ

Ωστόσο, σύντομα, καταλαβαίνει πως αυτό δεν ισχύει και αισθάνεται άσχημα. Έτσι, λοιπόν, απολογείται στη Σοφία για τη συμπεριφορά της και τις παράλογες σκέψεις της. Παρ’ όλα αυτά, η αδελφή της δείχνει κατανόηση και τη στηρίζει στην προσπάθεια της να μάθει την αλήθεια για το αγοράκι που γέννησε. Λίγες μέρες μετά, η Ελλη ταράζεται όταν εντοπίζει τη μαία που την ξεγέννησε. Αμέσως, λοιπόν, την πλησιάζει ζητώντας της να της πει τι έγινε εκείνη την ημέρα.

Αρχικά η γυναίκα προσποιείται πως δεν θυμάται, ύστερα όμως από τις έντονες πιέσεις της κοπέλας αποφασίζει να της αποκαλύψει την αλήθεια για την τύχη του παιδιού της Τα λόγια της σοκάρουν την Ελλη, η οποία μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια για τον γιο της. Χαρούμενη, αλλά και προβληματισμένη προσπαθεί να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις της.

Έτσι, προσεγγίζει τον Πασχάλη, με τον οποίο παλιά ήταν αχώριστοι, έχοντας στόχο να μάθει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν. Λίγο μετά, όμως, κάποιος την πλησιάζει επικίνδυνα... Συγκεκριμένα, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου κατευθύνεται καταπάνω της, τη χτυπάει και στη συνέχεια εξαφαφανίζεταi. H Έλλη πέφτει αιμόφυρτη στον δρόμο και έπειτα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η οικογένεια της, μαθαίνοντας για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, σπεύδει αμέσως στο πλευρό της. Όλοι τους ανησυχούν για την κατάσταση της, ενώ φοβούνται πως αν συνέλθει μπορεί να επιχειρήσουν ξανά να τη σκοτώσουν. Ωρες μετά, η Ελλη συνέρχεται και οι γιατροί όπως επίσης και οι δικοί της άνθρωποι την ενημερώνουν για την κατάσταση της και όσα συνέβησαν.

Η ίδια καταρρέει και ξεσπάει σε κλάματα μιας και συνειδητοποιεί πως η ζωή της συνεχίζει να βρίσκεται σε κίνδυνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved