Σασμός spoiler: Η σχέση Αστέρη-Αργυρώς αποκαλύπτεται! Mια εγκυμοσύνη τα ανατρέπει όλα
Media

Σασμός spoiler: Η σχέση Αστέρη-Αργυρώς αποκαλύπτεται! Mια εγκυμοσύνη τα ανατρέπει όλα

Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρά δεν μπορούν πια να δαμάσουν όσα νιώθουν και ζουν τον ερωτά τους. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τo mytv, η σχέση τους θα αποκαλυφθεί τόσο στους γονείς της Στέλλας όσο και στη γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα τους δει να φιλιούνται. Παράλληλα, η Στέλλα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος.

O έρωτας ανάμεσα στον Αστέρη και στην Αργυρώ όλο και φουντώνει όσο οι μέρες περνούν. Ο χωρισμός του από τη Στέλλα είναι γεγονός και εκείνος είναι αποφασισμένος να κανατά πάντα προκειμένου να ζήσει με την Αργυρώ, αφήνοντας στο παρελθόν τη βεντέτα και το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις οικογένειες τους. Κι εκείνη, όμως, αδυνατεί να κατευνάσει τα αισθήματα της και το ζευγάρι συνεχίζει να βρίσκεται κρυφά απ' όλους.

Ωστόσο, η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που την προβληματίζει. Τότε αποφασίζει να αντιμετωπίσει ξανά τους εφιάλτες από το παρελθόν και να επισκεφθεί μία ψυχολόγο. Τις επόμενες μέρες, όπως θα δούμε, ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν ακόμη ένα κρυφό ραντεβού. Αυτή τη φορά, όμως, η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από δύο πρόσωπα, που κανένας δεν περιμένει. Ο Τάσος και η Σοφία τους βλέπουν μαζί και ανακαλύπτουν πως ο Αστέρης έχει προχωρήσει τη ζωή του. Οι γονείς της Στέλλας, όμως, αποφασίζουν να μην πουν στην κόρη τους τίποτα για την καινούργια σχέση του Αστέρη, για να μην της διαλύσουν την ψυχολογία. Ωστόσο θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει γρήγορα τον χωρισμό τους και να μην επιστρέψει ξανά σε εκείνον.

Εν τω μεταξύ, η Αργυρώ ομολογεί στη Μαρίνα ότι έχει γνωρίσει κάποιον γεμίζοντας τη χαρά, αλλά και περιέργεια, καθώς δεν της αποκαλύπτει το όνομα του. Η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι ευτυχισμένοι, μέχρι τη στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της. Η κοπέλα, θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο, για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ομως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την ίδια.

Οσο οι μέρες περνούν, η Στέλλα έχει μία μικρή αδιαθεσία και η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για την κό­ρη τους μεγαλώνει. Εκείνη ξαφνικά ζητάει να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιρά­ζεται μαζί τους τους σοκάρουν ακόμη περισ­σότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος!

Από την άλλη, η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όρια του. Έτσι, όταν η Αργυρώ του ζητάει να χωρίσουν για κάποιο διάστημα, ο νε­αρός χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους, πηγαίνει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει, της ζητάει επιτακτικά να τον συναντήσει στον κήπο και εκείνη μην μπορώντας να αρνηθεί πηγαίνει. Καθώς φιλιούνται με πάθος, όμως, η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει.

Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, τον γιο του φονιά. Το σοκ για τη γυναίκα είναι μεγάλο. Ήξερε πως η αγα­πημένη της εγγονή είναι ερωτευμένη, αλλά δεν περίμενε ποτέ πως θα αγαπήσει τον μεγαλύτε­ρο εχθρό της οικογένειάς τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved