Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό νέο σκηνικό που θα σας αφήσει άφωνους!
Media

Άγριες Μέλισσες: Το συγκλονιστικό νέο σκηνικό που θα σας αφήσει άφωνους!

Η επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφει στις 27 Σεπτεμβρίου και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές. 

Η πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» πλησιάζει και οι τηλεθεατές αγωνιούν να δουν για την εξέλιξη των ηρώων στην εποχή της Χούντας. Ήδη το τρέιλερ είναι πολλά υποσχόμενο και αναμένουμε όλοι μας για την επιστροφή της σειράς.

Οι εξελίξεις καταιγιστικές… Ο Λάμπρος εξορίζεται, ο Κωνσταντής το ρίχνει στο ποτό, η Δρόσω κάνει καριέρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ο Μελέτης αρραβωνιάζεται την κόρη του Ακύλα και ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Ο τρίτος κύκλος βρίσκει την Ελένη να προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά την απώλεια των χωραφιών της, όπως και οι υπόλοιποι αγρότες. Από δίπλα της δεν λείπουν οι αδελφές της και ο Λάμπρος. Το πραξικόπημα, όμως, φέρνει για μία ακόμη φορά τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Ο Λάμπρος μπαίνει στο στόχαστρο των χουντικών και, όπως θα αποδειχτεί, υπεύθυνος για αυτή τη στοχοποίηση είναι κάποιος που τον μισεί θανάσιμα. Έτσι, θα βρεθεί εξόριστος στη Λερό και θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Αυτό θα είναι το ένα δράμα που θα περνά η Ελένη, η οποία θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο άντρας της έχει κατηγορηθεί άδικα, ενώ εκείνος, σε μια ύστατη προσπάθεια να την προστατεύσει, θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του.

Δείτε στην παρακάτω gallery το πριν και το μετά:

Η κάμερα του «Πρωινό» βρέθηκε στον χώρο που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα και με ξεναγό τον σκηνογράφο της σειράς, Αντώνη Χαλκιά, κατέγραψε τις αλλαγές που έχουν γίνει στην διαρρύθμιση των καταστημάτων στην πλατεία του Διαφανίου, καθώς και σε πολλούς εξωτερικούς χώρους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved